Želim prejemati dnevne vplive

Astrološki dnevni vplivi za 8. teden

Ponedeljek 19. 2.

Z včerajšnjim prestopom Lune v ovna bomo tudi danes napolnjeni s temi vročimi energijami. To bo ravno prav, da aktivno začnemo novi teden in pustimo za sabo vse kar nas ovira. V nas bo veliko energije, katera nam bo zelo koristila pri uresničevanju svojih ciljev. Luna je v rastoči fazi in danes bomo še posebej čutili ves ta zanos in elan, ki nam jo prinaša.

Načeloma čez dan ne bo nobenih večjih planetarnih vplivov. Bomo pa v popoldanskih urah lahko resnično zaznavali in čutili energije, ki nas bodo spodbujale in celo motivirale v željeno smer. Bolj odločni bomo, z veliko volje in dinamične energije.

Torek 20. 2.

Tudi torek bo obogaten z energijami Lune v ovnu. Imeli bomo veliko volje in energije, ki jo lahko na trenutke pretirano in preveč impulzivno izrazimo. Dobro se bomo počutili zunaj, med raznimi aktivnostmi preko katerih bomo sproščali vse te presežke energije. Vse do večera bo Luna v praznem teku. Zaradi tega bo v nas več energije in odločnosti kot sicer. Zaznavali bomo povečano mero poguma in samozavesti, kar marsikomu tudi ne bo všeč. Zvečer bo Luna prestopila v znamenje bika, kar nam bo prineslo tisto pomiritev in sprostitev, ki jo potrebujemo. Čas bo za bližino, uživanje in izkazovanje naklonjenosti.

Jutro bo resda bolj stresno in napeto, vendar bo to tudi tisti poriv, ki nas bo spravil na noge. Hitro bomo naredili najnujnejše jutranje obveznosti. V popoldanskem delu dneva pa bo Luna spodbudila povezovanje Venere in Neptuna, ki se dovrši jutri pozno popoldan. Za bike, tehtnice in ribe je to čas velikih ljubezni, očaranosti, navdiha in pozornosti na sploh. Tudi drugim lahko prinese priložnosti za nove ljubezni. Uživali bomo v lepih ter prijetnih trenutkih in rečeh. Pazimo, da nas ves ta navdih ne odnese in pozabimo kaj sploh hočemo. Čeprav bo želja po še močnejša, poskusimo ozavestiti, da kakšna stvar res ni primerna za nas. Pazimo na svoje zdravje.

Sreda 21. 2.

Danes bo Luna v biku. Mirno, ubrano, stabilno bodo danes, ki bodo po večini energije izstopale. Z veliko vztrajnosti in pozornosti lahko danes presenetimo marsikoga in dosežemo zastavljene cilje. V skladu z ostalimi energijami, ki bodo danes aktualne, pa bo čutiti več pasivnosti, celo ležernosti in povečano uživanje.

V jutranjih urah bo Luna spodbudila večerno povezovanje Merkurja in Saturna, kar bomo med drugim tudi zaznavali skozi dan. Še najbolj bodo teh energij deležni dvojčki, device, kozorogi in vodnarji. Ta intelektualno razumska povezava nam bo pokazala, da je zelo dobro in primerno, če se zanesemo na zdrav razum. Bolj razsodno, premišljeno in načrtno bomo delovali. V nas bo več resnosti in strukturiranosti, ki nam bo danes prišla še kako prav, da ne podležemo fantomskim vplivom

Proti večeru se prav tako sestavi povezava Venere in Neptuna, ki bo najmočneje pihal na dušo bikom, tehtnica in ribam. Kako lepo je lahko življenje, ko začutimo to ljubezen in sočutje v sebi? Kako spontano in sproščeno se lahko počutimo, ko imamo občutek te blaženosti in vsepovezanosti. V zraku bo več prijetnih in najnežnejših energij, ki bodo božale našo dušo in nas tiho nagovarjale, da vendarle izrazimo svoje želje. Izrazimo sebe, svojo kreativnost, svoje talente in jih pokažimo svetu. Morda bomo nekoliko naivno in otročje pričakovali čarobnost, vendar bo to upanje v nas le spodbuda, da ne sodimo in obsojamo. Najbolj občutljivi pa le poskrbite za svoje zdravje in si privoščite skodelico toplega čaja več.

Četrtek 22. 2.

Še danes bo Luna v prijetnih energijah znamenja bika. Numerološka spodbuda števila 2, nam bo prav tako v veliko podporo, če verjamemo ali ne. Tako očitno je, da moramo danes zaupati in svojo pozornost vseeno usmeriti v finance in pridobivanje stvari ter energij, ki podpirajo naše blagostanje. Luna v biku bo le še dvignila zavest o tem in nas prigovarjala, kako potrebno je imeti ta občutek varnosti in stabilnosti. To si bomo danes lahko pridobili tako na materialnem in finančnem področju, kot na najbolj primarnem, čustvenem nivoju. Dobra hrana bo znala rešiti marsikateri problemček.

Zjutraj bomo zaznali, kako pomembno je, da se sami počutimo dobro, saj smo tako bolj aktivni in produktivni. V nas bo želja, da dosežemo še več. V popoldanskih urah nas bo odneslo nekam, kjer ne bomo zmogli prepoznati meja. To lahko še posebej močno vpliva na naše doživljanje okoliščin in naše reagiranje na se kar se bo dogajalo. Polni optimizma bomo, ki nas ne bo peljal po pravih poteh.

Petek 23. 2.

Petkove energije bodo bolj živahne in lahkotne, saj bo Luna že v znamenju dvojčkov. Bolj zgovorni, radovedni in prilagodljivi znamo biti. Radi bomo v prijetni družbi, kjer bodo do izraza prišle naše ideje in spretnosti. Sem in tja bomo naredili kakšen prehiter zaključek, vendar bomo to tudi hitro popravili.

V dopoldanskem delu dneva bodo z nami spodbudne energije prvega krajca, ki nas bodo spodbujale in motivirale, da izkoristimo vso energijo, ki jo imamo in začnemo z delom. Četudi bomo priča kakšnim preprekam, jih bomo uporabili kot nove izkušnje. Zvečer pa nas vseeno čaka nekaj več priložnosti, kjer se bomo urili v konfliktnih situacijah in se borili z izražanjem svojih misli. Težje bomo našli primernega sogovornika.

Sobota 24. 2.

Sobotna Luna v dvojčkih nas bo odpeljala v prijetne pustolovščine. Radovedni in navihani bomo iskali nove poti in nove načine. Bolj spontani in brez zadržkov bomo stopali v komunikacijo z drugimi. Od jutranje nepotrpežljivosti si bomo dan vseeno naredili bolj neobremenjen in spontan. Lažje se bomo izražali in povedali, kaj mislimo ter vprašali, kar nas zanima.

Večerne ure pa nam bodo prinesle še več spontanosti. V nas bo veliko energije, ki se bo najbolje izrazila v dobri družbi. Lahko se odločimo tudi za dober film. Ne bomo čustveni ali umirjeni. Beseda bo tekla kot namazana in v vsej naglici si bomo dovolili tudi kakšen lapsus.

Jutrišnji dan nam prinaša še nekaj posebnih izzivov. Najprej se bosta neharmonično povezala Venera in Mars, kar zna neprijetno presenetiti ovne, bike, tehtnice in škorpijone. Te napetosti in razdraženost znamo zaznati že danes. Veliko bo dokazovanja svoje ljubezni in zaradi tega tudi nekega nadzora nad partnerjem. Z veliko vnemo in strastjo bomo stopali v razmerja.

Poleg tega se bo tudi Merkur združil z Neptunom v ribah, kar nas bo vodilo v druge in daljne svetove. Nek odmik od realnega lahko pričakujemo. Veliko teh neprizemljenih energij pa bodo najbolj zaznavali dvojčki, device in ribe. Povečana domišljija bo v naših možganih risala nenavadne zgodbe. Previdno pri izbiri smeri, da nas ne odnese v negativne občutke. Sicer pa spodbuda velja za vse umetnike, ki ustvarjajo svoj svet in svojo resničnost.

Tudi Sonce bo sestavilo svojo pozitivno povezavo s Saturnom. Z veliko resnosti in odgovornosti bomo zelo strukturirani in organizirani. Veliko te natančnosti in doslednosti bodo zaznali levi, kozorogi in vodnarji. Z zavedanjem, kar je potrebno storiti, bomo znali narediti dober načrt in se podati na pot uspeha.

Nedelja 25. 2.

Nedeljska Luna bo že v raku. Zaradi povečane dinamike drugih planetov, bodo te nežne, tihe, občutljive energije bolj v ozadju. Vseeno bodo prisotne in tisti, najbolj občutljivi bodo bolj usmerjeni vase in v svoje občutke. Potreba po varnosti in biti z bližnjimi bo izrazitejša, zato bomo raje ostajali doma ali pa bili v družinskem krogu.

Takoj v popoldanskih urah svoj odnos sestavita Venera in Mars. Ta dva ljubimca sta že nekaj časa dohajala drug drugega, danes pa bo napočil čas, da si povemo v obraz, kar si mislimo in kar želimo. Več stresnih in konfliktnih situacij bodo zaznavali ovni, biki, tehtnice in škorpijoni. Če smo včeraj začeli nekaj, bomo danes to zagotovo zaključili. Bolj nepotrpežljivi in nepremišljeni bomo. Močna sila v nas bo govorila iz nezavednega in tako nezavedno in nekompromisno bomo postavljali svoja stališča.

Takoj zatem se združita še Merkur in Neptun v ribah. Te instinktivne in močno intuitivne energije bodo najbolj nagovarjale dvojčke, device in ribe. Svoj pogled bomo usmerjali vase in se nekako zaprli v svoj svet doživljanja in dojemanja. Kot bi bili zaspani in neprisotni, bo v nas več zmedenosti in zbeganosti. Zahtevali bomo več potrpežljivosti in več časa, da se izrazimo na primeren način. V teh naivnih trenutkih, lahko napačno presodimo situacijo, zaradi česar lahko kasneje obžalujemo svojo odločitev. Počasna in nestabilna dinamika se bo poznala tudi v prometu, zato previdno, ko sedete za volan.

Do večera bomo aktivneje zaznavali še harmonično povezovanje Sonca in Saturna. Do večera bo njuno povezovanje spodbujala tudi Luna, zato se bomo lahko dobro pripravili na to, kar nam ponuja. Z več razuma in fokusa bodo nastopili levi, kozorogi in vodnarji. Ničesar ne bomo prepuščali naključju. Z večjim zavedanjem se bomo lotili ovir ali nalog. Jasnost in stabilnost bomo izražali na vsakem koraku in z dobro presojo dajali zanesljive komentarje, ki bodo kazali na pot do uspeha. Bolj tradicionalno in zanesljivo bomo delovali.

Astrološki dnevni vplivi za 7. teden

Ponedeljek 12. 2.

Za začetek novega tedna bo Luna v znamenju kozoroga. Z vso resnostjo in odgovornostjo bomo začeli tokratni teden. K reševanju težav bomo pristopali na bolj razumski in premišljen način. Čeprav si bomo lahko vzeli več časa za temeljit razmislek, ne bo nobenega nepotrebnega odlašanja ali iskanja izgovorov.

Zgodaj zjutraj še ne bomo v celoti dojeli pomembnosti današnjega dneva. Tudi nobene potrebe ne bomo čutili za to. Skozi dan bodo prevladovale energije Lune v kozorogu. Veliko bomo lahko naredili in bili bolj učinkoviti. Zvečer pa nas čakajo neka spoznanja, ki jih marsikdo ne bo znal sprejeti. Zaznali bomo pritiske, ki nas silijo v stvari in situacije, ki si jih ne želimo.

Torek 13. 2.

Danes bodo energije dneva sprva zaznamovane z energijami Lune v kozorogu. Od jutra dalje bo Luna v praznem teku, kar nam govori o tem, da bomo tudi danes bolj previdni in z večjo potrebo po samostojnosti. Ne bomo zapravljali svojega časa za nepomembne stvari. Bolj se bomo zavedali svoje pozicije in čeprav bolj zadržani, bomo postopali bolj odgovorno. V popoldanskih urah bo Luna prestopila v znamenje vodnarja. To nam bo počasi dalo znak, da je čas za premik in spremembo. Svoje ideje in misli bomo želeli deliti z drugimi in tako bomo hitro poiskali družbo, katera nas bo znala slišati.

Kljub jutranji napetosti in nemiru, bomo čez dan vseeno bolj mirni in funkcionalni.

Nas pa vseeno spodbujata v določene spremembe kar dve pomembnejše planetarne povezave, katerih vpliv bomo zaznavali tudi danes. V noči na sredo se najprej dovrši neharmonični aspekt med Merkurjem in Jupitrom. Ta močna racionalna in intelektualna spodbuda nam bo prinesla veliko misli in načrtov, ki pa znajo biti kar preveč velikopotezni in močno samozavestni. Posebno dvojčki, device, strelci in ribe znajo biti tisti, kateri bodo s težavo kontrolirali svoje misli. Veliko bo medsebojne komunikacije pa tudi načrtovanja in iskanja najrazličnejših informacij. Imeli bomo mnenje za vsako stvar in izbrali tudi napačen čas, da povemo, kar si mislimo.

Kasneje se bo sestavil tudi pozitiven aspekt med Soncem in Uranom. To bo tista prava spodbuda za velike poslovne uspehe in uresničitev projektov. Posebno levi in vodnarji bodo to znali najbolje izkoristiti. Svojo inovativnost in suverenost lahko dobro postavimo na vidno mesto. Z napredno mislijo bomo zelo inovativni in za to nenavadni. Prevladovala bo želja po raziskovanju in napredovanju (zasebno in javno). Bolj drzni bomo in na trenutke neustavljivi. Sledili bomo svojim idejam in jih hiteli uresničevati.

Sreda 14. 2.

Z Luno v vodnarju bo sreda in Valentinovo dan poln izzivov. Pepelnica in pokop pusta bosta prevzela večjo pozornost, tako bo ostalo le malo priložnosti za zaljubljene. Z več dinamične energije in drznosti bomo zelo spontano in radovedno jadrali skozi dan. Bolj se bomo ravnali po svojem razumu saj nas bodo čustva bolj kot ne zavirala in omejevala. Iskali bomo rešitve in se ne bomo predali ob prvi oviri. Prav poseben izziv je torej namenjen ljubezni in zaljubljencem. Danes bomo bolj uspešni v družbi ali v sodelovanju z drugimi, kjer se bodo prepletale ideje in rojevali novi načrti. To bo tudi spodbuda pred Mlajem, ki se dovrši jutri. Mlaj nam obljublja manj energije in več soočanja z lastnimi strahovi in težavami. Zmogli se bomo odpovedati pravim stvarem, ki so nas do sedaj omejevale in dati priložnost novim. Še danes bomo imeli zadnjo možnost, da pustimo list nepopisan.

V popoldanskih urah bomo sicer deležni pozitivne spodbude, ki nas bo aktivirala, da naredimo premik. Kar na enkrat bomo dobili več zagona in splača se nam to izkoristiti.

Šele jutri popoldan se bo dovršil še en spodbudnejših aspektov med Merkurjem in Uranom, ampak njune energije bomo lahko čutili že danes. Ta povezava bo vpeta v karto Mlaja in Mrka in bo toliko močnejša in izrazitejša. Dvojčki, device in vodnarji bodo najlažje pokazali svojo izvirnost in drugačnost. Vse se bo dogajalo mnogo hitreje kot bi pričakovali. Najbolje bomo naredili, če predamo svoja pričakovanja in postanemo tudi sami bolj spontani in nepredvidljivi. Vseeno bo to povezovanje prineslo nekaj več zmede tudi v prometu. Bo pa v nas toliko več zanimanja za raznorazne novitete in tehnične izboljšave, ki bi nam olajšale vsakdanje življenje.

Četrtek 15. 2.

Današnja Luna v vodnarju nam nosi veliko nepričakovanih zgodb. Vodnarski Mlaj in Mrk bosta tako zahtevala konkretne zaključke in konkretne nove začetke. Prav zares bodo v ospredju naši miselni konstrukti kot so najbolj izvirne ideje, še posebno na področju tehnike in novitet. To bo nosilo spremembo vzorcev na raznoraznih področjih, še posebno na področje partnerstva in odnosov. Tu bomo postavili nove smernice in načine sodelovanja z več svobode, odprtosti in razumskosti.

Dopoldanski del dneva nam bo poleg vsega postregel še s poudarjenim zaznavanjem in izražanjem. Srčnost in odprtost se bosta razlegala iz nas in nas na nek način postavljale v ospredje.

Vse do 22.05 ure bomo nestrpno in nevzdržno prenašali energije, ki nam jih servira Mlaj. To mešano solato potreb, želja, čustev, vrednot in razuma bomo sami težko pospravili. Potrebno bo narediti dobro sorazmerje vsega, da bomo ocenili, kakšna kombinacija je za nas najboljša.

V noči na petek pa se sestavi še pozitivni aspekt med Venero in Saturnom. Tudi te energije bodo močno prisotne v tem prelomnem času. Te bodo najmočneje vplivale na bike, tehtnice, kozoroge in vodnarje. Zaznamovale bodo tudi naše odnose in posebno sisteme vrednotenja. Pomembna nam bo stabilnost, zvestoba, diplomacija in dobra presoja. V nas bo več občutka odgovornosti in dolžnosti. To bo naše glavno vodilo, da v odnos vnesemo neko shemo, ki bo izkazovala način medsebojne povezanosti in sodelovanja. Bolj kot po notranjem občutku se bomo ravnali po dobri presoji.

Petek 16. 2.

V petek bo Luna že v znamenju rib. Te čustvene in nestabilne energije, nas bodo danes spremljale na vsakem koraku ter v nas sprožale tudi nepričakovane občutke in odzive. Čustveni, zmedeni, potrpežljivi, muhasti, neulovljivi, zaljubljeni, nežni… Cela paleta občutkov, ki bo ene bolj in druge manj nagovarjala.

V drugi polovici dneva bomo to pretirano razdvojenost še bolj zaznavali. Čeprav bodo energije po večini pozitivne in spodbudne, pa jih bomo le s težavo zadrževali v sebi. Imeli bomo tudi več priložnosti, da popravimo kar smo zamudili na Valentinovo. Znali bomo biti nežni, prijazni ljubeči in razumevajoči.

Jutri pa se sestavita še dva pomembnejša aspekta, ki nam znata že danes popestriti dnevno dinamiko. Neharmonična povezava Marsa in Neptuna nam bo vsem zlezla pod kožo in s svojimi energijami prinesla veliko razočaranja in zatiskanja oči pred realnim. Ta kombinacija prinaša moč nemoči. Več zavajanja, olepševanja in neke vrste manipuliranja. Težko bomo presodili ali je ta magnetična privlačnost pravšnja za nas.

Druga bo na vrsti spojitev Sonca in Merkurja. Moč misli in intuicije bodo najbolj začutili dvojčki, device in levi. Način komunikacije bo tisto, kar bomo iskali. V nas bo velika želja po izražanju sebe, svojih misli in ciljev. Znamenje vodnarja želi hitro in drugačno vrsto komunikacije. Takšno, ki sega preko okvirjev in si upa biti drugačna, drzna, skoraj predrzna.

Sobota 17. 2.

Sobotna Luna bo še v ribah. Sodeč po teh energijah bo dan bolj počasen in negotov. Ne bomo mogli določiti kaj točno bi radi, kaj nas moti ali zaradi česa se počutimo tako kot se. Dobro bomo izkoristili današnjo Luno v ribah, če se dobimo s prijateljem, ki nas bo znal razumeti in nam zaupati svoje misli. Sicer pa se lahko odpravimo na potovanje v neznano.

To potovanje v neznano bodo podprle tudi energije Marsa in Neptuna, ki sestavita svoj neharmoničen aspekt. Vseeno moramo biti previdni, da ne spregledamo smernic in pozabimo na navodila, kar se zna hitro zgoditi. V svojem prepričanju lahko izberemo napačno možnost. To pa nas bo odpeljalo na pot, ki si je ne želimo. Posledice bodo usodne, kot so vsake. Ostanimo močni in ne zapadimo v obtoževanja. Krivico bomo občutili vsak na svoj način, najbolj pa zna to doleteti ovne, škorpijone in ribe.

Močno prisotne bodo tudi energije Sonca in Merkurja, ki bosta tokrat resnično delovala kot eno. Polni bomo misli in novih idej. V iskanju novih rešitev bomo velikokrat spregledali druge, saj bomo pozornost bolj usmerjali nase. Vseeno je združitev Sonca in Merkurja podprta z znamenjem vodnarja, ki spodbuja preseganje dosedanjih norm, stališč, načinov razmišljanja in delovanja. Čeprav bo v nas močno spodbujena samoiniciativa, se bomo zavedali, da lahko v sodelovanju z drugimi dosežemo še več. In to bo prav tako naše vodilo, da spodbujamo in iščemo spodbude drugje.

V večernih urah bo v nas prevladalo močno zavedanje o naših dosedanjih dosežkih. Znali bomo presoditi kaj je dobro za nas. Čeprav se ne bomo zanašali na svoj razum, bomo zaupali notranjemu glasu in svojim občutkom, ki nas bodo usmerjali.

Nedelja 18. 2.

Danes bo čas sprememb, premikov, napredovanj in vizij. Prvi del dneva bo Luna še v ribah in v prazno. To nam daje vedeti, da bomo močneje zbirali svoja čustva, se obračali v preteklost in sanjali o stvareh, ki si jih mogoče želimo. S pogledom naprej bomo bolj usmerjeni v svojo preteklost in obžalovali o tistem, kar smo nekoč spustili. Od 13.00 ure naprej bo Luna spremenila svoje energije in nas nagovorila iz znamenja ovna. V nas bo več dinamike, energije, volje in zagretosti. Nič več ne bomo čakali, ampak bomo izkoristili tačas za akcijo in delo.

V jutranjih urah je v novo znamenje prav tako vstopil tudi Merkur. Merkur v ribah je na neznanem terenu in niti ne ve kako bi se izrazil. To bomo zaznavali tudi mi sami. Še najbolj dvojčki in device. Kaj in kako povedati? Če sploh? Veliko bo razmišljanja in zatopljenosti vase. To bo boljša spodbuda za pisatelje in vse ustvarjalce, ki črpajo svoj navdih iz drugih dimenzij. Dali bomo priložnost drugim, da povejo svoje mneje in ne bomo obsojali, samo zato, ker je mnenje drugih drugačno od našega.

V popoldanskih urah pa bo pomladni čas naznanilo še Sonce s prestopom v znamenje rib. Vstopamo v tisti del leta, ko je še vedno premrzlo za zunanja opravila, vendar nas bo vreme kar vleklo ven. In ob spoznanju, da še ni pravi čas za karkoli bomo obstali in se ogledovali na okoli. Delo bomo morali poiskati drugje. Ta čas je vseeno bolj nestabilen, kar bo marsikdo občutil tudi na svojem zdravju, zato ne prehitevajmo in ne izzivajmo svoje usode.

Astrološki dnevni vplivi za 6. teden

Ponedeljek 5. 2.

Še danes bo Luna v znamenju tehtnice. V nas bo neka radovednost, ki nas bo spodbujala v odnose. Druženje bo tako danes eno izstopajočih dejavnosti. Prav tako iskanje sprave in usklajenosti. Prijala nam bo prijetna družba, v kateri se bomo dobro počutili ter iskali zaupanje in zaveznike.

Jutranji čas nas ne bo navdušil. V nas bo več napetosti in težje se bomo prepustili. Sumničavost v nas nam ne bo dovolila, da bi se sprostili in zaupali. Težje se bomo prilagodili trenutnim razmeram.

Popoldanski del dneva nam prinaša več umirjenosti in lepih trenutkov. Izkoristimo teh nekaj prijetnih trenutkov, ki nam lahko polepšajo dan. Zavedati se moramo, da je je danes eden tistih dni, ko bo res veljal rek ˝zatišje pred nevihto˝. Pred večerom bomo priča bolj nestanovitnim in razburkanim razmeram. Sami bomo čutili veliko nemira in spopad z lastnimi čustvi bo neverjeten izziv.

Torek 6. 2.

V jutranjih urah je Luna prestopila v znamenje škorpijona. Bolj nam bo prijalo mirno in intimno vzdušje, kjer ne bo večjih motenj in distrakcij. Danes si vzemimo čas zase in za svoje potrebe. Vse, kar se bo dogajalo zunaj nas nam namreč lahko prinese veliko napetosti, ki jim bomo pripisovali več pomembnosti, kot bi bilo potrebno.

Sredi popoldneva bo v nas prisotnega več zavedanja in odgovornosti. Pokazali bomo svojo vztrajnost in vzdržljivost. Še bolj previdni in zadržani bomo. Zahtevali bomo veliko dokazov in potrditev, da bomo naredili naslednji korak.

V noči na sredo pa se sestavi harmoničen aspekt med Venero in Uranom. Ta nepredvidljiva povezava bo največ izzivov prinesla bikom, tehtnicam in vodnarjem. In seveda našim odnosom. To nam bo nosilo več vznemirjenja in občutkov svobode. Presenetiti znamo in si privoščiti stvari, ki so drugačne od običajnih. Tako izzivanje nas bo gnalo, da naredimo željene spremembe na primeren način. Zelo izvirni in kreativni bomo. Ljubezen bomo tako v odnose prinesli na poseben način, ki zna tudi navdušiti. Ne bomo delali razlik in mnogo bolje se bomo počuti v družbi, ki bo spodbujala našo izvirnost.

Sreda 7. 2.

Tudi danes bo Luna v škorpijonu. Te tihe in intenzivne energije bodo z nami večji del dneva. V nas bo povečana želja po odkrivanju in razkrivanju. Tiho bomo opazovali in bili prisotni v trenutku. Bolj previdni bomo, saj nas izzivi danes ne bodo zanimali. Prave odgovore bomo prav začutili in z večjo gotovostjo naredili naslednjo potezo.

Danes bomo imeli podporo zadnjega krajca, ki nas bo spodbujal, da začnemo počasi zaključevati procese, ki smo jih začeli pred časom. Čas bo za revizijo in čaka nas še kar nekaj časa, da od vseh zrn izberemo tiste zdrave, ki nam bodo nosile obilje.

V večernih urah bo v nas še več zavedanja o tem kaj hočemo. Z veliko volje in strasti bomo delili svoje misli in občutke. Bolj samozavestno bomo uresničevali vse kar si bomo zaželeli.

Četrtek 8. 2.

Slovenski kulturni dan bomo preživeli z energijami Lune v znamenju škorpijona. Fiksno znamenje škorpijona ne prenese sprememb, a ko pride čas, so te spremembe mogočne in gotove. Take energije nas učijo, da se ne predamo ob prvi grožnji in ne klonemo ob prvem vetru. Vztrajnost nam daje neverjetno moč, da dosežemo nemogoče stvari.

V jutranjem delu dneva bomo takšno vztrajnost uporabili na bolj otožne in nemočne načine. Težko bomo zbrali moči, da bi se postavili zase. Bolj nejasno se bomo izražali, saj niti sami ne bomo prepoznali svojih pravih potreb.

Sredi popoldneva bo Luna prestopila v znamenje strelca. Ta pozitivna spodbuda nam bo zelo koristila. V nas bo več energije in volje po premiku. Te energije nam prinašajo več entuziazma in pozitivnega pogleda na življenje. Zanimala nas bodo najrazličnejša potovanja. Hitro bomo našli razvedrilo, ki nam bo prineslo razbremenitve in nas olajšalo.

Petek 9. 2.

Luna v strelcu bo poskrbela, da današnji petek resnično preživimo sproščeno, v dobri družbi in ob pravi aktivnosti. Dinamičen dan pred nami nam bo prinesel najrazličnejše izzive, ki jih bomo mimogrede rešili. Bolj bomo zaupali vase in se pogumno prepuščali toku dogajanja.

Še več energije in elana bomo imeli prav v jutranjih urah. Hitro si bomo postavili cilje in se odločili glede svojih nadaljnjih opravil. Niti minute ne bomo čakali in se obotavljali. V popoldanskem času nas vseeno lahko presenetijo kakšni zastoji. Vsaj volja nam bo padla in ne bo se nam dalo narediti nobenega koraka več. Več bo pasivnosti. V večernih urah pa ne bomo skrivali svojih misli in besed. Veliko se bomo pogovarjali in zdelo se nam bo, da ne smemo izpustiti nobene vejice ali pike. Večer bo tako bolj prijeten.

Sobota 10. 2.

Sobota bo z energijami Lune v znamenju strelca zelo zanimiva in razburljiva. Uživali bomo v naravi, na izletih in v dobri družbi. Optimizma nam danes ne bo manjkalo. Bolj spontani in nepredvidljivi bomo. Pogumni in samozavestni se bomo hitro odločili o svojih naslednjih opravilih in ne bomo čakali na pravi trenutek.

Že v jutranjih urah nas bo Luna opozorila na bližajoči se aspekt med Soncem in Jupitrom. Tudi danes bomo težko priznali svoje napake, kar obljublja to nesrečno povezovanje. Neharmonično povezovanje se sestavi v noči na nedeljo in najbolj ga bodo zaznali levi, strelci in ribe. Prevladoval bo pretiran optimizem in navdušenje. Kako neki naj si postavimo manjše cilje in načrte, ko pa je v zraku upanje po razvoju in obilju? Vseeno ta povezava tokrat ne bo prinesla razumnih in treznih načrtov ter odločitev. Hitro lahko obljubimo preveč in zastavimo cilje, ki niso najbolj v skladu z realnostjo. Velikopotezni bomo. Vseeno se ne bomo morali upreti temu, da so mnenja drugih močno v nasprotju z našim stališčem. Danes si vseeno lahko vzamemo čas za potovanje in uživanje.

V popoldanskih urah bo v nas več energije in volje. Pogumno bomo izzivali in iskali načine, da izpostavimo sebe in svoje stališče. Kar nemirni bomo.

Ponoči bo v znamenje rib prestopila Venera. To nas bo vse opozorilo na prihajajočo pomlad. To obdobje bo največ romantike in ljubezni podarila bikom in tehtnicam. Današnja zadnja stopinja vodnarja, pa bo vseeno močneje opozarjala na enakopravnost in enakovrednost v odnosih. Na kakšen način naj povemo, da določenih stvari enostavno ne sprejemamo in znamo razmišljati s svojo glavo. Ta upornost in svojeglavost nam zna prinesti več nenavadnih priložnosti in odzivov. Venera v ribah pa bo želela vse drugo kot upor. Ta zasanjanost in neverjetna sproščenost bo nagovarjala umetnike in druge kreativce, ki imajo močno željo po ustvarjanju. Naj ta čas prinese več priložnosti za te ustvarjalne in nežno-romantične trenutke, ki zbližujejo.

Nedelja 11. 2

Zgodaj zjutraj  je Luna prestopila v znamenje kozoroga. V nas bo močnejši občutek za delo in resnost. Ne bomo prenašali tega kaosa in neodgovornega ravnanja. Po temeljitem premisleku bomo razdelili delo in ne bomo čakali na odgovor ali pritožbe. Z večjim zavedanjem o dolžnostih se bomo zavedali pomembnosti svojih odločitev in dejanj. To nam zna prinesti tudi kakšen strah in skrbi.

Podobne energije bodo izrazitejše tudi sredi dneva. Močna potreba po nadzoru in obvladovanju nas bo delala neizprosne. Ne bo nam mar za čustva in občutke. Z veliko razsodnostjo bomo nastopali v odnosih in na ta način poskušali narediti tisto, kar je prav.