Delavnica Samohipnoze

Prijavite se tukaj

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, se strinjate s Politiko zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).*

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.

Delavnica samohipnoze v Ljubljani

Bi si želeli sami narediti in posneti samohipnozo, ki vam bo pomagala, da končno naredite spremembo, ki si jo že dolgo želite?

V nedeljo 21. 0ktobra 2018 ste vabljeni na delavnico samohipnoze, kjer vam bom predstavila ta preprost in vendar zelo močan način spreminjanja svojih navad, vzorcev, razmišljanja in predvsem doseganja svojih zastavljenih ciljev ter želja.

Na delavnici se boste spoznali s pojmi kot so sugestije, indukcija, trans, poglabljanje, podzavest itn, ki se jih pri hipnozi uporablja in zakaj. Delavnica je sestavljena iz teoretičnega dela in praktičnega dela, kjer bomo teorijo uporabili že v praksi. Spoznali boste kaj hipnoza in samohipnoza sploh je ter kako jo čisto preprosto uporabiti v svojem življenje. Po koncu delavnice si boste znali sami pripraviti ustrezno hipnozo.

Za udeležbo na delavnici ni potrebno nobeno predznanje, saj se bomo spoznali z osnovami, ki so zelo preproste.

Delavnica bo potekala v manjši skupini.

Zaželeno je, da imate svoj diktafon oziroma snemalnik zvoka, s katerim boste na delavnici lahko posneli že prvo samohipnozo. Dobili boste tudi skripto z navodili, kako pripraviti samohipnozo.

Dovolite si narediti korak v svojo boljšo prihodnost in pridobite veščine samohipnoze pod vodstvom Špele Plemelj, ki bom delavnico vodila. Sama sem svoje znanje pridobila pod mentorstvom Bel Rogers, izkušeno ter profesionalno hipnoterapevtko in regresoterapevtko, v okviru Past Life Regression Academy. Svoje pridobljeno znanje uporabljam pri svojem delu in si želim to posredovati tudi vam. Izkušnje in znanje, ki ga enkrat osvojite, ostanejo z vami in to lahko uporabljate za sebe, kot za svoje najbližje.

Kdaj: 21. oktober 2018, ob 10.00 uri

Kje: 1. nadstropje poslovno-trgovskega centra Ledina na Kotnikovi 5

Cena 90€

Delavnico bom vodila izvajalka hipnoz Špela Plemelj

Kontaktna številka: 031 286 551

e-mail: spela@razkrij.si