Delavnica samohipnoze v Ljubljani 7. 4. 2019

Svojo prijavo oddate tukaj

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, se strinjate s Politiko zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).*

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.

V nedeljo 7. aprila ob 10.30 ste vabljeni na delavnico samohipnoze v Ljubljani.  Zakorakajte na pot samouresničitve in začnite spreminjati sebe še pred poletjem.

Na delavnici vam bom predala tehnike, načine in veščine, kako si pripraviti ustrezno samohipnozo. To pomeni, da boste izvedeli kaj hipnoza je in kaj hipnoza ni, kaj je hipnotično stanje in kako ga lahko dosežete.

Če vas teži nemir, nestrpnost, nespečnost, nizka samopodoba, negotovost, neuspešno hujšanje in še kaj, potem se prijavite na delavnico samohipnoze. Če potrebujete več motivacije, poguma, samozavesti in energije za uresničevanje svojih osebnih projektov, potem je ta delavnica samohipnoze prava za vas.

Pomislite kako uspešno in hitro bi se vaše navade začele spreminjati in s tem bi spremenili tudi svojo prihodnost ter sebe. S samohipnozo boste uspešnejši pri premagovanju starih in zastarelih načinov razmišljanja.

Pridobite osnovna znanja o tem kaj hipnoza je in kako jo lahko konkretno, konstruktivno in praktično uporabite zase in za svoje najbližje. Delavnica je zasnovana tako, da boste deležni veliko praktičnih vsebin in boste tako sami lahko na lastni koži izkusili, kaj pomeni hipnotični trans, kakšne občutke to sproža v vas in kakšni so občutki po seansi. Kar pa je najpomembnejše, KAKO LAHKO TAKO PREPROSTA TEHNIKA VPLIVA NA VAS IN STVARI SE ZAČNEJO DOGAJATI.

Odkrijte ves svoj potencial in začnite aktivno graditi na sebi. Delali bomo na vaših konkretnih primerih. Oblikovali bomo hipnozo za vsakega, ki se bo delavnice udeležil. Tako boste dobili posneto hipnozo, ki jo boste lahko poslušali, ko boste želeli.

Vabim vas, da se prijavite na DELAVNICO SAMOHIPNOZE že danes.

Prijavite se v prijavnici levo

Cena je samo 90€.

Delavnica bo potekala v prostorih Ekvilibrium – protibolečinske masaže, Gorazdova ulica 17, 1000 Ljubljana

Pričnemo ob 10.30 uri.

Delavnica bo trajala približno do 16.30 ure in bo potekala v manjši skupini. Priporočeno je, da prinesete svoj diktafon.

Za udeležbo na delavnici ni potrebno nobeno predznanje.

Delavnico bom vodila izvajalka hipnoz Špela Plemelj

Vabljeni!

kontakt: 031 286 551