Delavnica samohipnoze v Velenju 16. 3. 2019

Svojo prijavo oddate tu.

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, se strinjate s Politiko zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).*

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.

Delavnica Samohipnoze v Velenju

Z velikim veseljem znova prirejam delavnico samohipnoze v Velenju.

Vabljeni vsi, ki bi želeli izkušnjo hipnoze in tudi tisti, ki to izkušnjo že imate. Zopet se bomo dotikali nezavednega in z njim prijateljevali. Na delavnici samohipnoze vam razkrijem kaj hipnoza je in kako jo lahko konkretno, konstruktivno in praktično uporabite zase in za svoje najbližje. Izvedeli boste ali vas lahko kdo hipnotizira in manipulira z vami, proti vaši volji.

Delavnica je zasnovana tako, da boste deležni veliko praktičnih vsebin in boste tako sami lahko na lastni koži izkusili, kaj pomeni hipnotični trans, kakšne občutke to sproža v vas in kakšni so občutki po seansi. Kar pa je najpomembnejše, KAKO LAHKO TAKO PREPROSTA TEHNIKA VPLIVA NA VAS IN STVARI SE ZAČNEJO DOGAJATI.

Na delavnici vam bom predala tehnike in načine, kako si lahko zelo enostavno sami pripravite ustrezno samohipnozo. To pomeni, da boste izvedeli kaj hipnoza je in kaj hipnoza ni, kaj je hipnotično stanje in kako ga lahko dosežete.

Če vas teži nemir, nestrpnost, nespečnost, nizka samopodoba, negotovost, neuspešno hujšanje in še kaj, potem se prijavite na delavnico v obrazcu levo.

Pomislite kako uspešno in hitro bi se vaše navade začele spreminjati in s tem bi spremenili tudi svojo prihodnost ter sebe. S samohipnozo boste uspešnejši pri premagovanju starih in zastarelih načinov razmišljanja. Delali bomo na vaših konkretnih primerih.

Prav tako bomo oblikovali hipnozo za vsakega, ki se bo delavnice udeležil. Posneto hipnozo boste lahko poslušali, ko boste želeli.

Odkrijte ves svoj potencial in začnite aktivno graditi na sebi

Vabim vas, da se prijavite na DELAVNICO SAMOHIPNOZE že danes. Število mest je omejeno.

Cena je samo 90€.

Kdaj: sobota 16. marec 2019, ob 10.00 uri

Lokacija; Zana, Center za nego telesa, Ljubljanska cesta 25C, 3320 Velenje

Delavnica bo trajala približno do 16.00 ure in bo potekala v manjši skupini. Priporočeno je, da prinesete svoj diktafon.

Za udeležbo na delavnici ni potrebno nobeno predznanje.

Delavnico bom vodila izvajalka hipnoz Špela Plemelj

Vabljeni!

kontakt: 031 286 551