Delavnica samohipnoze v Velenju 27. 4. 2019

Izvajalka hipnoz Špela Plemelj

Prijava na delavnico

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, se strinjate s Politiko zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).*

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.

Delavnica Samohipnoze v Velenju

Še zadnjič pred poletjem vas z velikim veseljem vabim na delavnico samohipnoze v Velenju, ki jo prirejam v soboto 27. aprila 2019.

Vabljeni vsi, ki bi želeli izkušnjo globoke sproščenosti, ki jo predstavlja hipnoza in tudi tisti, ki to izkušnjo že imate. Zopet se bomo dotikali nezavednega in z njim prijateljevali. Na delavnici samohipnoze vam razkrijem kaj hipnoza je in kako jo lahko uporabite ZA IZBOLJŠANJE KVALITETE SVOJEGA ŽIVLJENJA. Zdaj, ko veste kaj želite, se prijavite v obrazcu levo in si zagotovite svoj sedež.

Delavnica je zasnovana tako, da boste deležni veliko praktičnih vsebin in boste tako sami izkusili, kako prijetni so občutki hipnotičnega transa, kaj občutite po seansi in ali so sporočila ubrana z vašim notranjim jazom. Kar pa je najpomembnejše, KAKO LAHKO TAKO PREPROSTA TEHNIKA VPLIVA NA VAŠE ZAVEDANJE SEBE IN SVOJE OKOLICE.

Na delavnici vam bom predala tehnike in načine, kako si lahko zelo enostavno sami pripravite ustrezno samohipnozo. To pomeni, da boste izvedeli kaj hipnoza je in kaj hipnoza ni, kaj je hipnotično stanje in kako ga lahko dosežete.

Izberite svojo frekvenco bivanja. Izberite svoj pravi način bivanja in postanite to, kar si od nekdaj želite.

Pomislite kako uspešno in hitro bi se vaše navade začele spreminjati in s tem bi spremenili tudi svojo prihodnost ter sebe. S samohipnozo boste uspešnejši pri premagovanju starih in zastarelih načinov razmišljanja. Delali bomo na vaših konkretnih primerih. Oblikovali bomo hipnozo za vsakega, ki se bo delavnice udeležil. Posneto hipnozo boste lahko poslušali, ko boste želeli.

Odkrijte ves svoj potencial in začnite aktivno graditi na sebi

Vabim vas, da se prijavite na DELAVNICO SAMOHIPNOZE že danes. Število mest je omejeno.

Cena je samo 90€.

Lokacija; Zana, Center za nego telesa, Ljubljanska cesta 25C, 3320 Velenje

Pričnemo ob 10.00 uri.

Delavnica bo trajala približno do 16.00 ure in bo potekala v manjši skupini. Priporočeno je, da prinesete svoj diktafon.

Za udeležbo na delavnici ni potrebno nobeno predznanje.

Delavnico bom vodila izvajalka hipnoz Špela Plemelj

Vabljeni!

kontakt: 031 286 551