Delavnica samohipnoze v Velenju

Prijavite se tukaj

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, se strinjate s Politiko zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).*

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.

Astrologinja in izvajalka hipnoz Špela Plemelj

V soboto 10. novembra ste vabljeni na delavnico samohipnoze v Velenje. Delavnica bo potekala v prijetnih prostorih Zana, Centra za nego telesa, kjer vam bom predstavila ta preprost in vendar zelo močan način spreminjanja svojih navad, vzorcev, načina razmišljanja in predvsem doseganja svojih zastavljenih ciljev ter želja.

Dovolite si narediti korak v svojo boljšo prihodnost in pridobite veščine samohipnoze pod vodstvom Špele Plemelj, ki bom delavnico vodila. Sama sem svoje znanje pridobila pod mentorstvom Bel Rogers, izkušeno ter profesionalno hipnoterapevtko in regresoterapevtko. Svoje pridobljeno znanje uporabljam pri svojem delu in si želim to posredovati tudi vam. Izkušnje in znanje, ki ga enkrat osvojite, ostanejo z vami in to lahko uporabljate za sebe, kot za svoje najbližje.

Na delavnici se boste spoznali s pojmi kot so sugestije, indukcija, trans, poglabljanje, podzavest itn., ki se jih pri hipnozi uporablja in zakaj. Spoznali boste različne načine izvajanja samohipnoze. Kakšne spremembe lahko naredite v svojem življenju. Kaj hipnoza in samohipnoza sploh je ter kako jo čisto preprosto uporabiti v svojem življenju. Po koncu delavnice si boste znali sami pripraviti ustrezno hipnozo.

Delavnica bo potekala na prijetni lokaciji v Velenju, v prostorih Zana, Centra za nego telesa, kjer se boste lahko sprostili in se prepustili prijetni družbi. Pridobili boste tako teoretično, kot praktično znanje.

Za udeležbo na delavnici ni potrebno nobeno predznanje.

Delavnica bo potekala v manjši skupini.

Prijavite se v prijavnici levo

KDAJ: V soboto 10. novembra, 2018, ob 10.00

KJE: Zana, Center za nego telesa, Ljubljanska cesta 25C, 3320 Velenje

CENA: 90€

Delavnico bom vodila izvajalka hipnoz Špela Plemelj

Kontakt: 031 286 551