Delavnica Skupinska popotovanja v vaša pretekla življenja in še kam

Vabim vas na raziskovanje vaših preteklih življenj in sporočil, ki so za vas pomembna v tem življenju. Popotovanje s pomočjo regresije nas bo popeljalo tudi v spiritualni svet, ker boste lahko iskali odgovore pri vašem vodniku pa tudi zdravniku oziroma zdravilcu.

Z vami bom Boris Kunilo, certificiran izvajalec regresij v pretekla življenja in življenja med življenji, ki sem se izvajanja regresij učil pri Janu Eriku Sidgelu in na Past Life Regression Academy pri Andy Tomlinsonu v Angliji. Seveda pa pri regresijah kombiniram pridobljeno znanje in izkušnje tudi iz uposabljanj pri Doreen Virtue s področja dela z angeli in na Hellinger Sciencia s področja družinskih in poslovnih postavitev.

Skupinsko potovanje bo trajalo skupaj do 3 ure, s tem, da bom v uvodnem delu predstavil kam lahko s pomočjo regresije dostopamo in kaj lahko razrešimo.

V nadaljevanju vas bom vodil skozi proces sproščanja in povečanja osredotočenosti, nato pa vas bom vodil skozi pomembne dogodke v enem od vaših preteklih življenj, do zaključka tega življenja. Dobili boste vpogled v naučene lekcije v tem življenju in pridobili pomembna sporočila kako ravnati sedaj v tem življenju. Nadaljevali bomo po poti duše v spiritualni svet in se tam vstavili na mestu ali dveh, kjer boste lahko zastavili kakšna vprašanja in dobili odgovore, se pogovorili z višjimi jazi oseb in podobno.

Cena delavnice je 33 eur.

Pripravljeni na potovanje v neznani svet se prijavite v obrazcu na desni.

Po prijavi boste prejeli navodila za plačilo in obrazec, ki ga boste izpolnili in poslali po mailu najkasneje 3 dni pred samo delavnico.

Dogodek bo potekal na lokaciji Trubarjeva 47 v Ljubljani in sicer 8.12.2018 ob 17 uri.

S seboj prinesite podlago za ležanje in za pokrit, lahko tudi nekaj za čez oči.

Število oseb je omejeno na 12 oseb, zato vam svetujem čim prejšnjo prijavo in plačilo.

Veliko vode je preteklo od našega preteklega življenja, pa vendar so sporočila nam še vedno dostopna kaj se je zgodilo in kaj se lahko iz tega naučimo, razumemo zakaj se nam določene zadeve dogajajo v tem življenju in kako to spremeniti.

Prijavite se tukaj:

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, se strinjate s Politiko zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).*

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.