Dnevni vplivi 37 teden

Ponedeljek 11. 9.

Za začetek novega tedna bo Luna še v znamenju bika. Pravzaprav bo v znamenju bika skoraj ves dan in po večini v praznem teku. Prav lenobno bomo začeli ta teden, ampak najverjetneje bodo za nami prišle vse posledice preteklih dni. Kadar je taka Luna v biku, nismo pretirano zagnani. Najbolj nam ustreza, da stvari tečejo po ustaljenih tirnicah in na način, ki smo ga vajeni. Včasih se preveč držimo starih navad in nočemo popustiti v svojem prepričanju. Tako trmasto in brezkompromisno zahtevamo svoje in ne priznavamo druge plati problema. Vseeno je Luna v biku zelo potrpežljiva in zna prisluhniti, kadar je treba. Uporabimo danes to plat, ki nam nosi več razumevanja, potrpežljivosti in vztrajnosti.

Ob pol desetih zvečer bo Luna prestopila v dvojčka. Kljub vsej lahkotnosti, razigranosti in prikupnosti, ki jo nosi, nas bo ta večer in to noč Luna spravila v nemir, razdražljivost in nestrpnost. S svojo nepremišljenostjo in površnostjo znamo marsikoga spraviti v slabo voljo.

Torek 12. 9.

Hitre, navihane in fleksibilne energije Lune v dvojčkih nas bodo danes spodbujale v akcijo. Vprašanje je, kako uspešni in produktivni bomo. Razumsko znamenj dvojčkov nam ne prinese velikega sočutja in razumevanja. Vse dojemamo bolj na površinski ravni in ne zapletamo se radi v globoke in čustvene debate. Znali bomo pokazati svojo iznajdljivo in prilagodljivo plat, čeprav brez določenih pomislekov, dvomov in sarkazma danes ne bo šlo.

Proti večeru nam bo nekaj spodneslo tla pod nogami in občutek, da se nam je sesul cel svet. Nam bo nosil veliko žalosti, razočaranj in izgubljenosti.

V noči na sredo se sestavi trigon Venere in Saturna, kar bo veliko mero odgovornosti, resnosti in razumevanja dalo predvsem bikom, tehtnicam, kozorogom in vodnarjem. Nekaj teh energij znamo začutiti tudi na današnji dan. V nas bo več zadržanosti, premišljenosti in dvomov. Resne energije, ki jih narekuje to povezovanje, nas bo usmerjalo v resnejše premisleke glede odnosov, financ in vlaganj. S to povezavo lahko vsem zgoraj omenjenim zadevam damo določen pečat, jih ovrednotimo in se na nek način zavežemo, da jim bomo sledili.

Sreda 13. 9.

Luna bo v sredo še vedno v dvojčku in mi bomo še vedno delovali bolj spontano, lahkotno in neobremenjeno. Vsaj zdelo se bo tako. Luna bo prav res skakala v odnose z raznoraznimi planeti in nam tako barvala in popestrila to sredo. Tako bomo tudi sami skakali iz enega občutka v drugega in mimo grede zamenjali svoje mnenje in svoje načrte.

Zjutraj bomo zaznali še nekaj spodbude Zadnjega krajca v gibljivih znamenjih. Hitreje in brez oziranja na druge se bomo odločili za svoje naslednje korake. Vseeno bo v tem času spodbujen še en kvadrat, ki se bo dovršil v noči na četrtek. Kvadrat Sonca in Saturna. Predvsem levi, kozorogi in vodnarji, bodo najbolj občutili to povezovanje. Na splošno pa za večino od nas velja, da bomo morali vlagati veliko svoje psihične in fizične moči, da bi dosegli svoje cilje. To nam bo uspelo le s težavo. Z veliko odločnosti, predvsem psihične stabilnosti, zaupanja in usmerjenosti. Čeprav se bo vse to zdelo zelo nedosegljivo in nemogoče, lahko z velikim trudom, vztrajnostjo, odgovornostjo in organizacijo dosežemo veliko. Na koncu dneva bomo zato bolj utrujeni ter brez prave moči in volje.

V popoldanskem času nas bo Luna kljub vsemu spodbujala k pozitivni naravnanosti in odprtosti. Ne bo nam težko narediti dodatno uslugo in z več volje bomo pristopali k težavam in iskali rešitve. Nekaj mirnejših in veselih trenutkov bo zagotovo prišlo prav.

Tudi kasneje nas bo Luna spodbujala, da smo iznajdljivejši, spontani in neobremenjeni. Hitrih misli bomo tudi čas zaznavali hitreje. Brez premisleka bomo rekli tudi kaj neprimernega in težko zadržali vse svoje pomisleke, ki jih bomo imeli. Ta hiter tempo zna v nas sprožiti več vznemirjenja in razdraženosti.

Četrtek 14. 9.

Čisto ob začetku novega dne je Luna prestopila v raka. Čisto po tiho, neopazno, zelo nežno in sramežljivo je začela to tiho, umirjeno in skrbno pot. Veliko občutkov, vse kar je povezano s čustvi, potrebami, željami, najbolj notranjim občutenjem, vse to bomo danes zaznavali. Kljub svoji mirnosti in nežnosti, lahko danes pokažemo svoje trmaste in razdražljive barve, ko nam nič ne bo ugajalo.

Kdo bo še lahko zaznal utrujajoče in obremenjujoče jutranje povezovanje Sonca in Saturna. Nekaj nam ne bo dobro in brez prave volje in moči bomo.

Sicer se bo Luna tudi še v jutranjih urah in kasneje v dopoldanskem času, aktivno in spodbudno povezovala in nas spodbujala v komunikacijo, izražanje ter aktivnost in praktičnost. Ne bomo se zasedeli, ampak bomo kmalu na nogah in postavili smernice za danes. To zna v nas vseeno sprožiti kakšno minuto razdražljivosti, vendar ne bomo delali panike iz tega.

Zvečer pa nam bo Luna zopet prinesla več prijetnih, mirnih in rahločutnih trenutkov. Imeli bomo več priložnosti, da pokažemo in prejmemo razumevanje ter sočutje.

Petek 15. 9.

Najbolj nor dan v tednu (kakor za koga) bo obarvan z energijami znamenja raka. Luna nas bo vodila skozi svojo najbolj pristno in razumevajočo naravo. Danes ne bomo pretirano energični, zahtevni in strogi. Današnji dan posvetimo sebi, svojim najbližjim in tistim nežnim, ranljivim dušam, ki potrebujejo največ pozornosti in pomoči.

Luna nam kaže svoje zaključevanje in nam tudi skozi to prinaša manj energije in elana. Počasi zaključuje svojo padajočo pot. Ponuja nam še zadnjih nekaj možnosti, da zberemo svoje energije in začnemo že postavljati teren za nove cilje.

V večernem delu dneva pa bomo lahko občudovali in se veselili povezovanja Venere in Jupitra. Biki in tehtnice ter strelci in ribe bodo to povezovanje najbolj zaznavali. Nadvse prijetno povezovanje, polno sreče, veselja in optimizma, nas bo napolnjevalo in spodbujalo. To povezovanje nam prinaša osebne uspehe tako v partnerstvu kot pri financah. Danes ne bomo obljubljali ampak bomo z več občutka točno vedeli kaj in kako hočemo. Uživajmo v teh veselih in srečnih trenutkih. Naredimo si zalogo sreče, pozitivnosti in res lepih, prijetnih občutkov. Izkoristimo dan za lepo povezovanje, prijetne odnose in plemenitenje svojih financ.

Sobota 16. 9.

Luna je prestopila v leva. Energije leva so zaznamovane z veseljem, igro, odprtostjo, življenjem in željo po izpostavljenosti. Danes se lahko pokažemo v svoji najboljši luči. Čas bo za pozitivna dejanja, vodenje raznih aktivnosti in druženje. Danes naj zaživi ljubezen in romantika. Luna ne bo spletala pomembnejših aspektinih povezav, zato nas bodo energije leva peljale v smeri, ko bomo želeli izstopati, biti glavni in imeti pomembno vlogo. Pa saj veste kako izgleda, če se srečata dva alfa samca? Tudi nekaj tekmovalnosti in  kazanju premoči smo lahko priča.

Se bosta pa danes zvečer s konjunkcijo srečala tudi Merkur in Mars. Za dvojčke, device, ovne in škorpijone še posebno pomembno povezovanje. Vsi drugi pa bomo prav tako lahko zaznavali nekaj teh burnih in zagnanih vplivov. Ker se vse dogaja v devici bo najbolj izstopala izredna praktičnost in delavnost. Veliko bomo lahko naredili, saj nas bo ta vpliv nagovarjal skozi cel dan. Poleg fizične agilnosti bodo v ospredje prišle tudi naše retorične sposobnosti. Hitro se bomo domislili rešitve, vendar bomo hitro lahko rekli tudi kaj neustreznega. Poleg vseh pozitivnih lastnosti, ki nam jih ponuja ta kombinacija, bodimo pozorni tudi na vse prepire, jezo in medsebojno tekmovalnost, ki lahko največ škode povzroči v prometu. Previdno torej.

Nedelja 17. 9.

Tudi v nedeljo bo Luna vztrajala v znamenju leva. In tudi v nedeljo bomo lahko in lažje pokazali svojo izvirno naravo. Morda ne bo najbolj pristna, bo pa tista, ki jo mi hočemo podeliti z drugimi. Odpravimo se v družbo, veselimo se, igrajmo, šarmirajmo in povejmo kaj si želimo.

In res se bodo stvari začele odvijati v popoldanskem delu dneva. Pokazali bomo svojo delavnost in odgovornost. Ves temperament, ki nam ga nosi Luna v levu bo nekoliko usahel, vendar bo toliko bolj izpostavljena naša vzdržljivost, tehtnost in strpnost. Vse ob pravem času.

Tudi zvečer bo ogenj in navdušenje v nas še gorelo. Zelo dobre volje bomo, drzni in odločni. Kljub vsem opominom se ne bomo ustavili, ampak bomo delali in živeli naprej v svojem prepričanju.

V ponedeljek zjutraj se s trigonom povežeta še Venera in Uran. Njuno povezovanje bomo lahko zaznavali tudi v nedeljo, še posebej biki, tehtnice in vodnarji. Izzivalni in avaturistični bomo. Veliko medsebojnih isker se bo sprožalo in težko se bomo uprli prenekateri skušnjavi. To bo še najbolj izpostavljeno v odnosih in pri financah. Kako bomo najbolje izkoristili to drznost in nepredvidljivost? Bodimo izvirni, polni presenečenj, vendar ne za vsako ceno. Najbolj nam bo ugajala drugačnost, naprednost ali unikatnost. Danes živimo drugačno vrsto umetnosti in uživajmo v raznolikosti in svobodni izbiri.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *