Delavnica Nove družinske in poslovne postavitve

Razpisane so delavnice Nove družinske in poslovne postavitve v Ljubljani in Novi Gorici.

Na delavnici boste lahko na osebnem področju:

  • dobili vpogled v resnično dogajanje tudi za rodove nazaj,
  • našli boljše rešitve zase in za naše družine,
  • razrešili travme in bolečine,
  • se soočili z družinskimi izzivi,
  • uredili odnose.

Na poslovnem področju boste lahko testirali, raziskovali, osvetlili in razrešili izzive na:

  • poklicnem področju,
  • področju vodenja,
  • timov in organizacije.

Na delavnici boste spoznali posebnost metode Nove družinske in poslovne postavitve in to je dostopnost pomembnih spoznanj na podlagi zaznavanja občutkov in sprejemanja informacij. Poudarek je na občutkih udeležencev in s tem na sporočilih, ki so bila namenjena samo njim samim, samega besednega komuniciranja pa je malo. Na delavnici se boste pojavljali v različnih vlogah, kot opazovalci, kot predstavniki drugih ali sebe, različnih pojmov ali pa samo opazovali dogajanje v vaši postavitvi, kjer se bo obravnavala vaša izpostavljena problematika.

Večino primerov, ki jih bomo obravnavali na delavnici, bodo praviloma obravnavale medsebojne odnose, lahko pa bomo imeli tudi kakšno poslovno postavitev ali dve.

Na delavnici boste uvodoma deležni predstavitve osnovnih pravil, ki jih obravnava metoda. Izvedli bomo vajo ali dve, da se boste prepričali o svoji dovzetnosti  za zaznavanje občutkov v okviru postavitev. Poudarek bo seveda na izvajanju družinskih in poslovnih postavitev glede na potrebe posameznikov, za katere bomo izvajali postavitev.

Ure začetka in konca delavnice preverite v okviru povezave na posamezno delavnico. Prosim, da si rezervirate dovolj časa, da ne boste odhajali prej, saj lahko vplivate na postavitve ostalih udeležence in na njih same. Po navadi po zaključeni delavnici gremo skupaj na kosilo tako da si rezervirate še kakšno dodatno uro, če se nam želite pridružiti.

Cena za lastno postavitev je 80,00 EUR, samo sodelovanje na delavnici pa 20,00 EUR. Na podlagi vaše prijave preko obrazca boste prejeli navodila za plačilo.

Se vidimo na delavnici.

Boris Kunilo

Postavljalec družinskih in poslovnih postavitev

Pogovor o družinskih postavitvah. si oglejte v nadaljevanju:

FB LIVE - Družinske konstalacije

Objavil/a Leon Marc - hipnoterapija in svetovanje dne Sreda, 08. avgust 2018

Prijavi se na delavnice Nove družinske in poslovne postavitve na naslednjih povezavah