Nove družinske postavitve z Maro Tomasetig

Zavod razkritja vas vabi na vas na predstavitvev Novih družinskih postavitev – delavnic, ki jih bomo organizirali v sodelovanju s certificirano izvajalko Maro Tomasetig iz Trsta. Mara je deloma naše gore list in zna slovensko, vendar bomo vseeno imeli zagotovljeno prevajanje iz italjanščine v slovenščino.

Na predstavitveni delavnici, ki bo 3.3.2018 ob 17 uri na Kosijevi 1 Ljubljana v dvorani v prvem nadstropju, vam bomo predstavili možnosti, ki nam jih omogočajo Nove družinske postavitve, izvedli bomo nekaj demonstracijskih postavitev in naredili vajo ali dve, da boste lahko osebno občutili potenciale, ki jih nove družinske postavitve ponujajo, zaključili pa z meditacijo.

Na delavnici boste seznanjeni s potenciali, ki jih Nove družinske postavitve omogočajo pri osebnem razvoju, reševanju težav v odnosih, razumevanju in razreševanju vzorcev, sprejemanju preteklosti in zagotavljanju pogojev za svetlejšo prihodnost. Metoda družinskih postavitev namreč omogoča, da lahko dobimo odgovore za svoje težave in jih razrešujemo tudi samo s sodelovanjem v postavitvah drugih oseb ali pa celo samo z opazovanjem dogajanja.

Delavnica bo trajala predvidoma dve uri, bo pa tudi kar nekaj možnosti za vprašanja tako Mari kot predstavnikoma zavoda s področja drugih vsebin, ki jih naš zavod pokriva. Vstop je prost.

V nadaljevanju bomo v sodelovanju z Maro začeli z izvajanjem delavnic družinskih postavitev skladno s konceptom Novih družinskih postavitev, ki jih v zadnjih letih uvaja Hellinger Sciencia®.

Prijave za udeležbo preko obrazca na desni.

Prijavite se na delavnico

Več o Mari Tomasetig

Mara ima utečeno prakso v Trstu s področja družinskih postavitev in coachinga. Svojo pot na področju osebnega razvoja je pričela pred dvajsetimi leti z izvajanjem in učenjem dela s Prana Healing. Vrsto let se je udeleževala različnih usposabljanj s področja osebnega razvoja, dela z energijami, se učila pri nekaterih svetovnih in nenazadnje tudi slovenskih strokovnjakih. Diplomirana je v Nutripunturi (Nutripuncture), je mednarodno certificirana in licencirana NLP Coach in je diplomirala na Université Jean Monnet v Bruslju na podlagi usposabljanj na Hellinger Sciencia® (https://www2.hellinger.com/index.php?id=1205&L=1&tx_positioner_pi1[storeUid]=1077767&tx_positioner_pi1[action]=viewDetails).

Zaljubljena je v Ljubljano in v zadnjih letih je pogosto praznovala novo leto ravno v Ljubljani.

Prepričani smo, da bomo v odličnih strokovnih rokah.