Hipnoza

Naročite se na hipnozo na mail spela@razkrij.si

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.

KAJ JE HIPNOZA?

Hipnoza je tehnika, s katero gremo v stanje globoke sproščenosti in močne osredotočenosti. V tem stanju smo dovzetni za sprejemanje sugestij in sporočil. Prav tako lahko odpravljamo oziroma brišemo negativne vzorce in jih zamenjamo s pozitivnimi vzorci.

V hipnotičnem stanju smo ves čas prisotni in imamo popolno kontrolo nad dogajanjem okoli nas. Sprejemamo samo tiste sugestije in informacije, ki jih zavestno hočemo spremeniti, a jih zaradi naših močnih navad in vzorcev težje določimo in spremenimo.

Za hipnozo lahko rečemo tudi, da je to samohipnoza, kjer hipnotizer samo pomaga in vodi posameznika v hipnotično stanje in nato s pomočjo različnih tehnik spreminja negativne zapise v podzavesti in jih nadomešča s pozitivnimi.

STORITVE

Osebna hipnoza: Na podlagi predhodno izpolnjenega vprašalnika in pogovora se s klientom izvede prilagojena hipnoza glede na izpostavljeno problematiko. Potrebno je od 3 do 6 srečanj, med srečanji pa se vsakodnevno posluša posnetek hipnoze iz zadnjega srečanja za doseganje hitrejših rezultatov. Samo pri hipnozi za prenehanje kajenja je praviloma zadosti ena hipnoza, seveda če je oseba dovolj motiviranja.

Cena posamezne prilagojene hipnoze je 50€, hipnoza za prenehanje kajenja pa je 150€.

Kako do hipnoze

Po prejemu vašega naročila in plačila hipnoze boste prejeli vprašalnik, ki je podlaga za izvedbo hipnoze, hkrati pa se dogovorimo za termin. Izpolnjen vprašalnik pred dogovorjenim terminom pošljete nazaj.

Pred pričetkom hipnoze skupaj pregledamo izpolnjen vprašalnik, predstavimo vam samo hipnozo, potek izvajanja hipnoze in se pogovorimo o vaših zastavljenih ciljih in vprašanjih.

Sama hipnoza poteka približno 30 minut, razen za prenehanje kajenja, ki traja približno 90 minut.

S HIPNOZO LAHKO POMAGAMO PRI (več s klikom na posamezno podčrtano alinejo):

Navodila za poslušanje posnetka hipnoze:

Hipnozo po prejemu posnetka poslušate najmanj 21 dni brez prekinitve, najbolje pred spanjem. Če med poslušanjem hipnoze zaspite, sugestije vseeno delujejo na poslušalca, saj zvok zaznavamo tudi med spanjem. Vsekakor pa ne smete posnete hipnoze poslušati med vožnjo avtomobila.