Letni horoskop po znamenjih za leto 2018

Pripravila astrologinja Špela Plemelj

OVEN: Leto pred vami bo zaznamovano z odnosi. Vsaj v prvi četrtini leta boste veliko spoštovanja in naklonjenosti pokazali svojemu partnerju ali partnerki. Stvari javnega in zasebnega značaja bodo močneje prepletene, kar bo za vas kar stresno. V aprilskem obdobju boste v zelo zahtevni poziciji, kar vas bo močno bremenilo. Samo najmočnejši bodo uspeli ohraniti dvignjeno glavo. V drugi polovici leta bo v vas več energije, elana in spodbud. Čeprav bo vaš vladar obrnjen retrogradno, ne boste zabušavali, ampak se boste aktivno soočali z vsem in vsemi. V zadnjem delu leta boste prav tako iskali več pozornosti pri partnerju. Znali boste zgraditi prijateljski in sproščen odnos, ki se zna razviti v nekaj več.

BIK: Letošnje leto, je leto Venere, ki je vaša vladarica. Napovedi so dokaj obetavne, zato ne postopajte, ampak si zagotovite svoje mesto. Noben začetek ni lahak in tudi vam se bodo poznale sledi skrbi na obrazu. V aprilskem obdobju boste sijali in začeli bolj resno dojemati stvari okoli vas, še posebno pa sebe. To bo dober čas, da se postavite na lastne noge. Čez poletje boste želi tisto, kar ste ves ta čas pripravljali. Bodo vzponi in padci, vendar boste znali oceniti, kaj je za vas in kaj ni. Konec leta boste znali presoditi kaj vam pomeni partnerstvo in kaj si pravzaprav želite. Postavili boste svoja merila, ki jim marsikdo ne bo kos. Vse ima svojo ceno, zato ne skrbite, kaj si drugi mislijo.

DVOJČKA: V prvem delu leta boste zelo obremenjeni. Imeli boste nemalo obveznosti in nalog, ki vam bodo jemale veselje. Velik del skrbi vam bodo predstavljale predvsem finance. Spomladanska utrujenost vam ne bo predstavljala velikih težav. Imeli boste dovolj energije, da se odločno spopadete z vsemi nalogami. Tudi kar se financ tiče, boste iskali načine, ki bodo najbolj ustrezni za vas. V poletnem obdobju boste zaživeli in se prepustili energijam, ki vas bodo navdihovale. Prišla bo finančna streznitev, ki zna biti povezana z vašo službo. Zelo verjetno se boste morali vprašati o svojih željah in ciljih. Ob koncu leta bo sreča vstopila tudi v vaše odnose. Več veselja in podpore boste doživeli s partnerjem.

RAK: Delo na sebi je eno najbolj zahtevnejših nalog. Čez celo leto boste iskali svoje mesto v družbi in v zasebnem življenju. Sami najraje ne bi delali nobenih razlik. Ta zgodba se vam bo še enkrat ponovila v spomladanskem delu leta. Takrat bo razlika in s tem pritisk še močnejši in izrazitejši. Vse svoje moči boste morali usmeriti v spoznanje, da se boste morali sami prilagoditi svetu. To vas bo močno obremenjevalo. Z nastopom poletja boste našli neko svojo nišo. Ko začnete slediti sebi, se vse stvari postavijo na svoje mesto. Izkoristite ta čas, saj vam bo prinesel več prijetnih trenutkov. Brez muje se še čevelj ne obuje. Veliko volje in notranje moči boste morali pokazati v zadnjem delu leta.

LEV: Vaše življenje boste letos usmerili na področje zdravja. Kaj bi morali narediti, da ostanete čili in zdravi? Že v začetku leta boste dobili priložnost, da si postavite trdne temelje. Ne pozabite, da ste samo človek in imate svoje omejitve. Na to vas bodo okoliščine opozorile v aprilskem času, ko boste dobili več volje in elana. Kar nekaj stvari boste morali premisliti. Poletje je vaš čas in klima je pisana na vašo kožo. Do izraza bo prišla vaša samozavest in z velikim veseljem boste vsem pokazali, kaj ste dosegli. Sončev mrk v vašem znamenju vam bo pokazal, kje v vašem življenju morate narediti konec. Vaša spoznanja bodo koristna tudi za druge. Ob koncu leta vam energije ne bo primanjkovalo.

DEVICA: Ali se sami res zavedate kaj pomeni prosti čas? Tako delavni in natančni kot ste, težko dovolite, da bi drugi kaj naredili namesto vas. Letos boste kaj kmalu ugotovili, kje vas čevelj žuli in katero področje morate preurediti, da bo za vas bolje. Spomladanski čas vam bo prinesel še nekaj sitnosti in nepotrebnih zapletov. To bo čas, ko ne boste delali razlik med opravili. To vas bo prisililo, da se ustavite in ugotovite kaj ste delali do sedaj in kaj bi bilo treba spremeniti. Tudi čez poletje boste premlevali stvari za nazaj. Zelo uspešni boste pri tem in to vam lahko prinese kakšno novo poznanstvo. Ob koncu leta se boste več spraševali o vrednotah in vrednosti. Boste kaj spremenili v domu?

TEHTNICA: Leto Venere je tudi vaše leto. Napovedi so kar spodbudne, vendar sami na začetku leta tega ne boste čutili. Imejte v mislih, da je na vsak vrh treba najprej splezati od začetka. Imeli boste podporo, ki jo boste potrebovali. Spomladanski čas vam bo prinesel kakšne skomine, kako bi lahko bilo, če… Ni se vam treba ozirati na pretekli čas. Uživali boste v vsem kar imate. Ne spreglejte priložnosti za dodaten zaslužek. Čeprav bo poletje za vas prijetno je možno, da vas doleti kakšna trpka izkušnja. To boste ohranili v mislih in iskali nove priložnosti naprej. Z večjim zavedanjem sebe boste leto tudi zaključili. Sami boste poskrbeli za svojo dobrobit. Učili se boste tudi kdo ste in kaj sploh hočete.

ŠKORPIJON: Leto začenjate z močno zavestjo kdo ste. To vam bo dalo voljo za celo leto. Zmogli se boste organizirati in slediti svojim načrtom. V pomladnem času se vam bo zdelo, da ste si zastavili kar prezahtevne naloge. Veliko svoje energije boste porabili, da se obrnete v pravo smer. S svojo vztrajnostjo in prodornostjo boste dokazali, da niste tip človeka, ki bi zlahka odnehal. Več pozornosti vseeno posvetite svoji vitalnosti. Velika verjetnost je, da se tudi čez poletje ne boste ustavili. Na svoji poti boste veliko svoje energije usmerili v nova znanja in na področja, ki jih ne poznate. Na kocu leta pa bo v vaše življenje vstopila prav posebna oseba. Ne bo lahek zalogaj, vendar vas to ne bo zaustavilo.

STRELEC: Planet omejitev, preverjanj, dolžnosti je lansko leto zapustil vaše znamenje kar vam je prineslo svojevrstno olajšanje. Z več energije in sproščenosti boste lahko prihajajoče leto delali stvari, ki vam bodo nosile več zadovoljstva. Do spomladi postavite zanesljive temelje, saj vam spomladanski čas prinaša nekaj več zastojev in omejitev posebno na finančnem področju. Astrološko bosta v tem obdobju za vas pomembna dva retrogradna planeta, ki bosta poskrbela, da bo za vas čas začel teči drugače. Bolj počasi. Tudi poletni čas vam prinaša določene izzive, vendar ti ne bodo tako zahtevni in jih boste veliko lažje reševali. Leto boste zaključili veliko bolj pozitivno in močno. Z več vizije in idej.

KOZOROG: Leto pred vami zagotovo ne bo pusto. Vaš vladar je vstopil v vaše znamenje in te energije so idealne za vas. Celo leto boste imeli več zavedanja in več priložnosti, da naredite kar je treba. Za vas prav tako velja, da vam pomlad prinaša več nalog in obremenitev, zato previdno kako sprejemate odločitve. Stres in vsa bremena lahko načnejo vaše zdravstveno stanje. Večjo pozornost na svoje finance in vse vrednote boste usmerili v začetku poletja. Če boste predhodno dobro zastavili svojo pot, potem vam ta čas ne bo prinesel večjih izgub. Konec poletja boste vse uredili.  V zadnjem delu leta se vam bodo odprle nove poti in sami boste prepoznali priložnost za nove začetke posebno v poslovnih vodah.

VODNAR: Začetek leta vam prinaša svoje dvome in občutke nemoči. To boste kmalu prešli in z novimi idejami našli načine, ki vam bodo koristili. Sončev mrk v vašem znamenju vam bo pokazal, kaj morate zaključiti in kaj je vaša naslednja postojanka. Prepotrebno strukturo boste v prvi polovici leta težko dosegli. Spremembe se bodo najprej pokazale doma in v družinskem krogu. Poleti boste s težavo sprejeli nove smernice, vendar boste v sebi vedeli, da so te spremembe najboljše za vas. Burno in napeto bo vsaj nekaj časa. V zadnjem delu leta boste izgubili rdečo nit in zato bo prevladoval občutek, kot da ste izgubljeni. S svojo zračno in intelektualno naravo se boste zelo spontano prilagodili vsem razmeram.

RIBI: Le redki so se sposobni prepustiti usodi. Sami boste v začetku leta pospešeno iskali načine, kako se uspešno spustiti po poti intuicije. Pomladni čas vam bo prinesel nekaj trenutkov za pregled preteklih spoznanj, kar vam bo dalo še dodatno spodbudo za prihodnost. Začetek poletja bo za vas bolj ugoden. Vodne energije se bodo harmonično povezovale, kar lahko dobro izkoristite za svoj notranji razvoj ter iskanje svojega smisla in poti. Nikar ne pustite, da vas preplavijo pasivne energije. Ob koncu leta boste zaznali več zagretosti in energije. Pokazali boste več iznajdljivosti. Prestop vašega vladarja v ognjeno znamenje vam bo zelo koristilo. V vas bo več optimizma in želja po novih spoznanjih.

Naročilo vašega podrobnega letnega horoskopa

Za akcijsko ceno 40€ si naročite vaš osebni letni horoskop, ki bo pripravljen samo za vas na podlagi vaših osebnih rojstnih podatkov. V spodnjem obrazcu izpolnite kontaktne podatke.

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, se strinjate s Politiko zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).*

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.