Horoskop

Želim prejemati tedenski horoskop

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, se strinjate s Politiko zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).*

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.

Tedenski horoskop

Napisala Špela Plemelj

Horoskopi od 28. maj do 3. junij

Oven:

Zelo zagnani in polni energije ste. To vas bo spremljalo še nekaj časa zato izkoristite ta čas, ki vam je pisan na kožo. Ne pozabite na svojo ljubezen, ki vas čaka in si želi vaše pozornosti in bližine. Vseeno boste morali narediti kakšen kompromis.

Bik:

Ne dovolite, da bi vse dogajanje zunaj vas vplivalo na vaše osebno počutje. Ko bo treba se boste znali ustaviti in si vzeti čas zase. To boste potrebovali in našli boste način, kako to uresničiti. Pokazali boste tudi več razumevanja in potrpežljivosti.

Dvojčka:

Vstopate v obdobje, ko bodo vse energije usmerjene v vas. Zdaj bo tudi dober čas, da začutite ta veter, ga ulovite v svoja jadra in izkoristite njegovo moč sebi v prid. Prav nič vas ne bo presenetilo ali ustavilo. Pokazali boste kdo v resnici ste.

Rak:

Čutite, uživate in se prepuščate. Tega bo v naslednjih dneh še več. Dovolite si te prijetne trenutke. Polna Luna vas bo premaknila iz položaja, kjer ste in vas spodbudila, da začnete slediti svojim sanjam. Ne omejujte se in si podarite kaj lepega.

Lev:

Ko se bližamo poletnim temperaturam in poletnemu času, se tudi sami prebujate. Teden pred vami vam bo postregel z veliko razlogi, ko boste lahko izrazili svojo dobro voljo, srčnost in družabnost. Dobro se boste počutili tam, kjer bo veliko dogajanja.

Devica:

Še en korak vas čaka in potem boste v sebi začutili več fleksibilnosti in mobilnosti, ki vam je v preteklem mesecu manjkala. Bolje se boste počutili zunaj na zraku in v prijetni družbi, s primernimi sogovorniki. Privoščite si lahko tudi kakšen izlet.

Tehtnica:

Se morda čutite podrejeni delu in podobnim obveznostim? Samo sprejeti je treba in vse se bo postavilo na svoje mesto. V tem tednu boste znali pokazati svojo izvirnost in to na način, ki ga nihče ne bo pričakoval. Veselite se in uživajte v teh trenutkih.

Škorpijon:

Se počutite razdvojene in razpršene? Ostanite zvesti sami sebi in poskrbite za svoj notranji mir. Res se boste počutili, kot da morate biti na več koncih hkrati, a včasih se določenim okoliščinam ne da ubežati. Vzemite si čas in počistite okoli sebe.

Strelec:

Pred vami je še eden prijetnejših tednov. Naredite tako, kot je vam ljubo. V vas se bodo prebudili občutki in želje na katere niste pomislili že nekaj časa. Ne morete pričakovati, da vam bodo drugi uresničili teh želja, zato sami stopite v akcijo.

Kozorog:

Ne bo vam treba daleč, da bi dobili tisto, kar si želite ali potrebujete. S svojo resnostjo boste pokazali, da ste pravi mož beseda. Vseeno ste človek in naj vas ne preseneti kakšna ovira povezana z vitalnostjo. Poskrbite za svoje zdravje in počutje.

Vodnar:

Ste povsod ali pa vas sploh ni. Nihče ne zanika, da niste dobra družba. Seveda ste in prav zaradi tega sprožate toliko dobre volje. Polni novih idej sproti delate načrte in se na tak način prilagajate situaciji. V tem tednu se boste še bolj zabavali.

Ribi:

Dobili boste nove možnosti in priložnosti za zabavo, ljubezen in ustvarjanje. Bolj pomirjeni in zadovoljni boste. Ni vam treba skrbeti za vse malenkosti. V tem tednu stopite na stran in si dovolite uživati. Zajemite globok vdih in se prepustite toku.