Horoskop

Želim prejemati tedenski horoskop

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, se strinjate s Politiko zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).*

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.

Tedenski horoskop

Napisala Špela Plemelj

Horoskopi od 15. oktober do 21. oktober

Oven:

Ne bo vam jasno, kaj bi drugi radi od vas. To bo v vas dvigalo pritisk in težko se boste brzdali. Zaradi svojih zadolžitev boste tudi sami veliko zahtevali od drugih, a zdelo se bo, da oni nočejo sodelovati z vami. Potrebovali boste veliko energije.

Bik:

Za vami je to ˝pomembno˝ srečanje. Zdaj pa boste imeli časa na pretek, da razmislite o tem, kar ste doživeli. Ta teden se vam še ni treba odločati stvareh, kot je na primer partnerstvo. Vzemite si ves čas, ki ga rabite in tokrat naj se odločijo drugi.

Dvojčka:

Intenzivno se boste lotili vsakega problema. Ne boste ravno strpni in to bo na vas metalo slabo luč. Postavili boste zahteve in odločeni se jih boste držati. Zavedali se boste, da imate veliko dela in naredili ga boste, če se držite svojih planov.

Rak:

Teden pred vami vam bo sprva ponudil počasne in zadržane energije, ki jih boste uporabili za temeljit razmislek. Zavedali se boste svojih obveznosti in to vas bo vodilo, da se lotite dela. V nadaljevanju boste bolj izvirni, dinamični in prilagodljivi.

Lev:

Projekti, ki jih sedaj izvajate naj bodo dobra naložba za prihodnje čase. V tem tednu dni raziskujte, kaj vam lahko prinese največ. Povečana aktivnost se vam kaže na področju doma in družinskih zadev, kar se bo do prihodnjega tedna le še stopnjevalo.

Devica:

Da bi našli prave odgovore in rešitve morate najprej jasno določiti sam problem. Kaj točno vas zanima? Teden pred vami bo zelo pester na tem področju, saj ne boste odnehali, dokler ne boste dobili pravih odgovorov. Vikend bo še posebno intenziven.

Tehtnica:

Še v tem tednu boste imeli podporo Sonca v vašem znamenju. To vam bo dalo ustrezno motivacijo, da ostanete predani temu, kar počnete. V vas bo tudi velika želja, da naredite korak naprej na svojem finančnem področju in si zagotovite ustrezne finance.

Škorpijon:

Kar veliko stvari se dogaja tako okrog vas kot v vas samih. Sprašujete se kako boste kos vsem tem nalogam in izzivom, ki vas čakajo. Imeli boste dovolj idej, ki jih boste bolj ali manj uspešno udejanjali. Na trenutke boste pokazali kako ostri ste lahko.

Strelec:

Prav zares ne potrebujete veliko, da ste zadovoljni. Tokrat se boste ukvarjali z drugačnimi stvarmi, ki jih ne boste delili z drugimi. Četudi bo v vas želja, da zadržite zase določene stvari, se zavedajte, da je včasih pogovor z nekom zelo koristen.

Kozorog:

Ne boste si premislili samo zato, ker si to nekdo želi. Temeljito boste premislili celotno situacijo in se nato odločili, kaj boste storili. Ostajate zvesti sebi. Vseeno pa je včasih treba zavreči kakšne omejitve ali načela, da zadeva lažje steče.

Vodnar:

Težko se boste odločili ali si dovolite oddih ali pa nadaljujete v tempu, ki ga imate. Ti dve nasprotni stanji bosta v vas še kar nekaj časa in sami se boste morali odločiti čemu bi dali prednost. Našli boste svojega asa in ga uporabili, ko bo treba.

Ribi:

V sebi boste čutili posebno zadovoljstvo in to vas bo motiviralo še bolj. Ostali boste zbrani in osredotočeni. Zavedali se boste svojega položaja in vzeli si boste tisto, kar potrebujete. Prav tako boste napeli vse svoje moči in naredili, kar je treba.