Horoskop

Astrologinja Špela Plemelj

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.

Tedenski horoskop

Napisala astrologinja Špela Plemelj

Horoskopi od 17. junij do 23. junij

Oven:

V teh dneh boste zaznavali več napetosti, bojevitosti in srboritosti. Želeli se boste dokazati doma in v svetu, kar bo od vas zahtevalo veliko napora in tudi predanosti ter zavzetosti. Ne boste dovolili, da bi izpadli kot poraženec in to bo velik zalogaj.

Bik:

Iskali in spraševali se boste o pomenu in bistvu vašega obstoja. V nenehnem iskanju potešitve svojih potreb boste tokrat bolj usmerjeni v materialno in si skušali zagotovili finančno stabilnost. To vam tokrat ne bo najbolje uspevalo. Vztrajajte še naprej.

Dvojčka:

Tudi vas bodo tokrat resnično jezile vse okoliščine v katere boste vpleteni. Vsaj v začetku se boste s težavo pomirili z vsemi in priznali, da morda pa le nimate prav. Konec tedna boste vseeno čutili, da je bolje, da spustite svoja trda prepričanja.

Rak:

Prvi dnevi vam ne bodo najbolj naklonjeni. Želeli si boste rešitve, potešitve a na vsakem koraku naleteli na ovire, spotike in celo izsiljevanje. Kljub vsemu boste z vsem tem hitro opravili in si na podlagi izkušenj zastavili nov načrt. Najprej pa odmor.

Lev:

Imeli boste več energije in to vas bo delalo bolj živahne in razposajene. Pokazali boste več iznajdljivosti in to bo v vaš krog privabilo tiste ljudi, ki si bodo resnično želeli sodelovati z vami. Zdaj ne bo čas za skrivanje. Izkoristite vsako priložnost.

Devica:

Zaradi svojih skrbi in obveznosti boste ves čas z mislim drugje in tudi to bo vplivalo na vaše razpoloženje. Na trenutke boste prehitri, kar pomeni, da boste delali prehitre in nepremišljene zaključke. Konec tedna bo za vas nekoliko bolj prijazen.

Tehtnica:

Kar nekoliko vzneseni boste in to vam bo na trenutke zmešalo glavo, dane boste vedeli ne kod ne kam. Prevladovali bodo bolj prijetni občutki v katerih boste neizmerno uživali. Ob koncu tedna vas zna presenetiti neka novica, ki bo za vas bolj neugodna.

Škorpijon:

Začetna energija in razdražljivost vam bo dala velik zagon in borbenost za vse preostale dni. Na trenutke boste bolj neizprosni in nepopustljivi, kar vam lahko spodnese tla pod nogami. Delovali boste zelo nagonsko, zato bo v vas več nepremišljenosti.

Strelec:

Težko boste priznali, da je to, kar se dogaja, res. Večina stvari se vam bo zdela nerealna, zato boste želeli vse skupaj pomesti pod preprogo. Ob koncu tedna boste deležni neke novice, ki jo boste zaradi neustreznih informacij napačno interpretirali.

Kozorog:

Pretekle razmere so vam dale vedeti, da ne morete ničesar jemati za samoumevno. Kljub vsemu ste ostali mirni in tako boste delovali tudi v naslednjih dneh. V sebi boste nosili nek pretekli spomin, ki vam bo dajal občutke, da niste še vsega zaključili.

Vodnar:

Obdržali boste status quo. Drugega vam ne bo preostalo. Tudi okoli vas bodo ljudje bolj zadržani in ne bodo drezali v vas. Imeli boste več kot dovolj časa, da premislite o svojih naslednjih potezah. Razmislite tudi o svojih strahovih in prepričanjih.

Ribi:

Zdi se kot da začenjate novo poglavje. Uspeli ste si narediti nekakšno gnezdo, ki vam daje zaledje in varnost za bodoče dni. Zaznavali boste več stabilnosti in notranjega miru vse dokler vas ne bo presenetila neka novica povezana s preteklostjo.