Horoskop

Želim prejemati tedenski horoskop

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, se strinjate s Politiko zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).*

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.

Tedenski horoskop

Napisala Špela Plemelj

Horoskopi od 13. avgust do 19. avgust

Oven:

Toča, dež, vročina, mraz… nič vas ne ustavi. Pred ničemer ne klonite in ne dovolite, da bi vam karkoli preprečilo, da bi zamudili tisto, kar vam pomeni največ. Posebno v službi boste imeli največ dela. Zmogli se boste zorganizirati in vse bo narejeno.

Bik:

Kar nekaj dela vas čaka. Ampak sami boste v tem videli nekaj več. Znali boste uživati in se prepustiti. Konec tedna bi vas lahko presenetil prijeten obisk, ki ne bo samo obisk. Znali boste poiskati potrebne rešitve in nič vam ne bo težko ali v breme.

Dvojčka:

Naloge in projekte, ki jih imate bo treba počasi zaključiti. Seveda ste veliko že naredili in sami tudi veste, da nimate več veliko. Vikend vam bo prinesel več navdiha in neke posebne kreativnosti. Morda prinese kakšno lepo ljubezensko priložnost.

Rak:

Začutili boste svež veter in lahkotnost. Neobremenjeni in z več volje boste nastopili vsak nov dan. Znali se boste povezati s tistimi, ki vam največ pomenijo in z njimi boste preživeli največ lepih trenutkov. To vas bo še dodatno napolnilo z energijo.

Lev:

Ni vse zlato, kar se sveti. Po preteklih izkušnjah se zavedate, da boste morali svojo srečo iskati drugje. Konec tedna boste bolj nestrpni in pokazali boste več nestrinjanja. Čutili boste notranjo napetost in to bodo zaznavali tudi vsi okoli vas.

Devica:

Morda že slutite, da se bodo stvari začele spreminjati. Veliko lahko prenesete in potrpite a vsak koš je enkrat poln in tako boste tudi sami morali poskrbeti za to, da se razbremenite. Obrnite se na partnerja, ki vam nehote lahko nudi veliko podpore.

Tehtnica:

Kot da iščete podporo in razumevanje boste v tem tednu bolj razdvojeni kot ne. V sebi boste zaznavali občutek zadovoljstva in samozaupanja. Kljub vsemu si boste želeli še več. Konec tedna vas bo doletelo neko presenečenje, ki vas bo zelo razveselilo.

Škorpijon:

Za vas ni ovir. Tudi če padete, se poberete in nadaljujete, dokler ne dosežete zastavljenega cilja. Morda boste v tem tednu občutili več takih padcev in ovir, vendar boste zbrali svoje moči, svojo voljo in pogum ter pokazali vsem, kako se stvari streže.

Strelec:

Ste zadovoljni z dogajanjem? Morda bi si želeli kako drugače, a vseeno si priznajte, da je tako kot je, čisto vredu. Ta teden vam bo prinesel nekaj pomembnejših spoznanj, ki jih sami pravzaprav že veste. Nobene potrebe po prehitevanju ne boste imeli.

Kozorog:

Ste upravljalec svojega časa in zelo dober strateg. Nikoli ne ostanete brez dela in nikoli vam ni dolgčas. Tako boste tudi tokrat poskrbeli, da bo vse teklo po vaših načrtih. Morda boste zaznali kakšno nepotrebno oviro, vendar se ne boste pustili motiti.

Vodnar:

Morali se boste vrniti, saj ste nekaj pustili nedokončano. Ne boste se ravno zabavali, še posebno, ker raje gledate naprej kot nazaj. To vam sicer zna še dodatno vzeti energijo, ki jo potrebujete, vendar drugače ne bo šlo. Pojdite korak za korakom.

Ribi:

Nobene dodatne spodbude ne boste potrebovali. Počutili se boste zelo sproščeno, domače in prijetno. Ta teden si vzemite kot posebno praznovanje in si dovolite vsa darila, komplimente, pohvale. Še najbolje boste naredili, če si vse to podarite kar sami.