Horoskop

Astrologinja Špela Plemelj

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.

Tedenski horoskop

Napisala astrologinja Špela Plemelj

Horoskopi od 19. avgust do 25. avgust 

Oven:

Zaznali boste večjo delovno vnemo in to vam bo pomagalo, da se resnično izkažete. Prestop Marsa v znamenje device, vam bo dalo tisto energijo, ko boste delovali bolj praktično in načrtno. Deležni pa boste tudi zanimivega srečanja s prav posebno osebo.

Bik:

Polni upanja in entuziazma boste vstopili in naredili pomembnejši napredek. Pokazali boste, da se zavedate svojih dolžnosti in da ste pripravljeni narediti veliko več, kot drugi mislijo. Skupaj s pravo osebo boste združila moči in navdušila vse prisotne.

Dvojčka:

To bo za vas pomembnejše spoznanje in vse kar bo pomembno je, da začnete bolj zaupati vase in ne dovolite, da drugi odločajo namesto vas. To lahko pomeni tudi, da boste našli skupno točko s partnerjem, kar vas bo odpeljalo na pravo pot. Le prisluhnite.

Rak:

Za vami so dnevi, ki so vam naložili kar nekaj obveznosti in to boste v naslednjih dneh zaznavali kot dodatno breme. V začetku boste kar odločni, pogumni in energični potem pa boste potrebovali več časa in prostora, da se umirite in zberete svoje misli.

Lev:

Sonce bo kmalu izstopilo iz vašega znamenja, a to se vam sploh ne bo zdelo preveč usodno. Vseskozi vas bo spremljal prav poseben žar, s pomočjo katerega boste sijali še nekaj časa. Svojo razigranost boste še bolj popestrili z neustavljivo radovednostjo.

Devica:

V tej fazi razmišljanja in spoznavanja novih načinov boste ostajali še kar nekaj časa. S prestopom Sonca v vaše znamenje boste prišli do pomembnejšega spoznanja o tem kaj bi radi in kakšno življenje si želite. Napočil bo čas za prijetnejše stvari.

Tehtnica:

Spoznali ste kaj vam je pomembno in kaj si želite v svojem življenju. To idejo boste zasledovali tudi v tem tednu in pravzaprav boste zelo natančno določili pot. S prestopom Venere v znamenje device, boste postali bolj skromni, premišljeni in natančni.

Škorpijon:

Zaželeli si boste več družbe, več druženja in medsebojnega povezovanja. To vam zna prinesti tudi nenapovedano ljubezensko srečanje. V vsakem primeru bo to srečanje pomembnejše za vas in to vam lahko prinese spoznanja o katerih prej niste razmišljali.

Strelec:

Zelo dobro se boste zavedali sami sebe in zato vam bo kar razumljivo, kako sodelovati z nasprotno stranjo. Skupno sodelovanje vam bo prineslo nove načine dojemanja in vsa ta spoznanja bodo močno obogatila vaše življenje. To boste tudi potrebovali.

Kozorog:

Vprašanje je, če boste končno naredili spremembo, ki jo morate? Vsekakor boste dobili namig, a ni rečeno, da boste to posvojili. Vsak človek ima pravico delati in razmišljati tisto, kar želi, le previdni bodite, da je to v skladu z zakoni in etiko.

Vodnar:

Držite se tega, kar ste se namenili. V naslednjih dneh boste težje sprevideli, kaj je pomembnejše in kaj ni. Iščite podporo in spodbudo na mestih, kjer je prej niste nikoli. Doletelo vas bo kot strela z jasnega in vas pognalo v višave. To bo tisto pravo.

Ribi:

Pride čas, ko znate presenetiti še sami sebe. V naslednjih dneh boste spoznali nekaj, kar vam bo prineslo veliko zadovoljstva in tudi optimizma. Tudi na partnerskem področju se odvijajo zanimive stvari. Morda pogledate, kaj posebnega se tam dogaja.