Ljubezenski horoskop od ponedeljka 31. december do nedelje 6. januar

Ljubezenski tedenski horoskop po znamenjih za vas pišem astrologinja Špela Plemelj

Za naročilo astrološkega posveta mi pišite na spela@razkrij.si

 Oven:

Praznovanje novega leta ne bo ravno po vaših željah. Ne obremenjujte se s tem, saj boste imeli še veliko priložnosti za zabavo in proslavo v celem tednu. Tudi vaše počutje bo dobilo zeleno luč in polni energije boste rade volje priredili še eno zabavo.

Bik:

Bolj kot sami boste veseli dobre in kvalitetne družbe. Lahko tudi smo v dvoje, ki pa bo toliko bolj pestro in zanimivo. Imeli boste občutek, kot da se vam uresničujejo najbolj skrite sanje in znali boste uživati. Vzemite si čas tako zase, kot za druge.

Dvojčka:

Prvi teden v novem letu se za vas nikakor ne bo končal. Imeli boste občutek, da je vsak dan praznik, saj boste vedno v dobri družbi, ki bo spodbujala dobro voljo in veselje. Izkoristite vsak trenutek tudi za spoznavanje novih ljudi in poznanstev.

Rak:

Morda pa bi vam to praznovanje novega leta prineslo novo osebo, ki jo boste sprejeli v svoje življenje. To bi za vas pomenilo nov začetek in tudi nove zadolžitve. Zdelo se bo, da ste brez prave energije, a morda vas to usmeri na pot, ki bo prava za vas.

Lev:

Organizacija, zabava, delo, druženje… Vse boste uspeli obdržati na nivoju. Dovolite, da vam kdo priskoči na pomoč, morda pa navežete močnejše stike in obdržite kontakt še dolgo časa. Prestop v novo leto boste občutili kot nekaj bolj pomembnega.

Devica:

Morda se boste počutili razpete na več strani in izkazalo se bo, da vam nobena možnost ne bo odgovarjala. Zamislite se in brez naglice izberite kaj si želite. S svojo energijo boste vselej bili v koraku s časom in se prilagodili trenutnim razmeram.

Tehtnica:

Prestop v novo leto bo za vas bolj intenziven in pester. Jasno se boste zavedali kaj želite in kaj je možno. Ne boste se pustili preslepiti. Z močnim zavedanjem kaj si v resnici želite boste presenetili marsikoga. Pokazati znate tudi svojo sebično plat.

Škorpijon:

Ob prestopu v novo leto boste bolj zamišljeni in skrivnostni. Vzemite si ta čas, ko spoznavate kako uspešni ste bili v preteklem letu. Novo leto vam kljub vsemu prinaša nove energije, več jasnosti in zavedanja. Podarite sebi najboljše darilo, kar lahko.

Strelec:

Novo leto vam prinaša nove možnosti in tega se dobro zavedate. Kmalu boste začeli razmišljati kaj bo vaš novi projekt. Spoznali boste tudi kaj so vaše omejitve, a bodite previdni, da vas želje ne odpeljejo na stran pot. Bolj se boste posvetili financam.

Kozorog:

Želeli si boste več pozornosti in znali se boste organizirati tako, da boste izpolnili svoje načrte. Bili boste zvezda večera in na ta način bo zadovoljeno vašim osebnim potrebam. Imeli boste veliko dela in tako pokazali svoje najboljše spretnosti.

Vodnar:

Čutili boste veliko nemira, napetosti in nestanovitnosti. Zato se boste tudi težje odločili kaj bi radi in kje bi želeli biti. Vseeno bo praznovanje novega leta na prostem za vas ena boljših rešitev, ko si boste lahko dali duška in spustili vse zavore.

Ribi:

Kar težko se boste poslovili od starega leta in težje sprejeli, da vse lepo enkrat mine. Ne skrivajte se ampak delite svoje občutke z drugimi. Presenečeni boste o razpletu. Vsak konec naznanja nov začetek zato se usmerite v iskanje novih začetkov.