Regresija in možnosti

Regresija v pretekla življenja

V regresiji lahko dobite odgovore o vaših preteklih življenjih, skupnih izkušnjah z osebami, ki so v tem življenju pomembno vplivale na vaše življenje.

Spiritualna regresija

Izkusite lahko kako je  potekala vaša spiritualna pot  priprave na vaše sedanje življenje. V okviru tega potovanja se lahko pogovorite z vašimi vodniki, višjim jazom, obiščete dušno skupino, svet starešin, spoznate kaj je vaše poslanstvo in še mnogo več.

Regresija v vzporedna življenja

Lahko si ogledate ali v istem času del vaše duše živi v vzporednem življenju, kaj počne in kakšne naloge in lekcije ima.

Progresija

Lahko doživite vaša prihodnja življenja ali pa si ogledate kakšno bo vaše življenje v prihodnosti, če boste nadaljevali vaše življenje po ustaljenih tirnicah in kakšno, če boste naredili potrebne spremembe, ki se vam bodo izoblikovale v regresiji.

Prednatalna regresija in regresija v otroštvo

Lahko izkusite kako je bilo v materinem trebuhu in kaj se je takrat dogajalo v okolici. Kako je bilo ob porodu, ko ste privekali na svet, kaj se je dogajalo v prvih letih vašega življenja. In še veliko več skozi različne faze odraščanja.

Osnovno o regresiji

Regresija je močno orodje, ki omogoča, da regresiranci ne samo izvejo določene informacije temveč vse to občutijo oziroma zaznajo na sebi primeren način in si to tudi zelo dobro zapomnijo. S to metodo bodo lahko zaznali občutke, videli dogodke, se pogovarjali z osebami, s katerimi se želijo ali morajo pogovoriti. V okviru regresije se lahko določena čustva, vzorce ali negativne sugestije razreši in s tem omogoči hitrejšo osebno rast.

Regresija poteka v alfa stanju, stanju, v katerem ste vsak dan tik preden zaspite in preden se zbudite. Tekom regresije se ves čas zavedate dogajanja, po končani regresije pa se vsega zelo dobro tudi spomnete.

Regresija je proces podpore posameznikom pri iskanju odgovorov glede različnih stvari, ki se jim dogajajo v življenju, pri raziskovanju sebe, odkrivanju njihovih povezav z osebami v okolju.

Ponudba regresij

Delna regresija

Delna regresija, ki trajajo okoli ene ure in se lahko razdela eno ali dve od naslednjih področij:

 • Razkritje življenjskega poslanstva
 • Pogovor z notranjim zdravnikom
 • Pogovor z bližnjo,lahko tudi preminulo osebo
 • Ugotavljanje karmičnih povezav
 • Ugotavljanje vzrokov fobije in negativnih čustev
 • Odprava strahu pred smrtjo z vpogledom v zadnje minute enega od vaših preteklih življenj.
Spiritualna regresija

Spiritualna regresija je regresija, kjer izveste kaj je vaša duša počela od trenutka smrti v preteklem življenju do vašega rojstva v tem življenju. Po tej regresiji boste bolje razumeli vaše poslanstvo, vaše naloge in lekcije v tem življenju. Dobili boste dodatne usmeritve kako lahko aktivno rastete na nivoju duše.

Klasična regresija

Klasična regresija, kjer se preko vpogleda v dogodke iz preteklih življenj, življenja med življenji ali otroštva ugotovi vzroke za trenutno stanje in nato preko različnih metod ustrezno le te razreši.

Želim naročiti regresijo

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, se strinjate s Politiko zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).*

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.

Dodatne informacije

Obstaja še vrsto drugih možnosti kot na primer pogovor z vašim notranjim zdravnikom ali vodnikom, pogovori z višjimi jazi oseb, ki so na nek način povezana z vami, razbremenili povezave, odstranili entitete in pripete duše, vzorce, negativne sugestije, ugotovili karmične povezave itd..

Klasična in spiritualna regresija traja 3-4 ure, z uvodnim in zaključnim pogovorom še nekoliko več.

Delna regresija traja 60-90 minut.

Pred regresijo vam pošljemo vsa navodila glede priprave na regresijo, kako priti oblečen na regresijo, dobite posnetek, ki ga poslušate nekajkrat pred samo regresijo.

Vse regresije posnamemo in vam posnetek pošljemo, da lahko tudi sami še kasneje poslušate in pridete še do dodatnih spoznanj.

Proces z zaključkom regresije pa ni zaključen. Še nekaj dni po regresiji lahko prejmete še kakšne informacije, ki vam še dodatno osvetlijo kakšno informacijo, povezavo ali dogodek, ki se je pojavil tekom regresije.

Po regresiji svetujemo, da imate čas zase, tako da sporočila lahko ustrezno predelate in se posvetite sebi.

Cene storitev
 • Izvedba klasične regresije 150€

  Izvedba spiritualne regresije 150€

  Izvedba klasične in spiritualne regresije (2 seansi) 250€

  Izvedba delne regresije 50€

Komentarji strank

Preberite si komentarje strank, ki so bili na eni ali več regresij.