Prijavite se na delavnico samohipnoze 7. 7. 2018

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, se strinjate s Politiko zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).*

DELAVNICA SAMOHIPNOZE

Delavnico bom vodila izvajalka hipnoz Špela Plemelj.

KDAJ: 7. 7. 2018 sobota

ZAČETEK: Ob 10.00 do 17. 00

KJE:  Škrilje 132, Ig

CENA: 90€

Naj tehnike samohipnoze postanejo vaš nov način življenja. Vabljeni v soboto 7. julija 2018 na delavnico samohipnoze, kjer vam bom predstavila ta preprost in vendar zelo močan način spreminjanja svojih navad, vzorcev, razmišljanja in predvsem doseganja svojih zastavljenih ciljev ter želja.

Dovolite si narediti korak v svojo boljšo prihodnost in pridobite veščine samohipnoze pod vodstvom Špele Plemelj, ki bom delavnico vodila. Sama sem svoje znanje pridobila pod mentorstvom Bel Rogers, izkušeno ter profesionalno hipnoterapevtko in regresoterapevtko. Svoje pridobljeno znanje uporabljam pri svojem delu in si želim to posredovati tudi vam. Izkušnje in znanje, ki ga enkrat osvojite, ostanejo z vami in to lahko uporabljate za sebe, kot za svoje najbližje.

Na delavnici se boste spoznali s pojmi kot so sugestije, indukcija, trans, poglabljanje, podzavest itn, ki se jih pri hipnozi uporablja in zakaj. Spoznali boste različne načine izvajanja samohipnoze. Spoznali boste kakšne spremembe lahko naredite v svojem življenju. Spoznali boste kaj hipnoza in samohipnoza sploh je ter kako jo čisto preprosto uporabiti v svojem življenje. Po koncu delavnice si boste znali sami pripraviti ustrezno hipnozo.

Delavnica bo potekala na prijetni lokaciji nad Igom, malo stran od Ljubljane, kjer se boste lahko sprostili in se prepustili prijetni družbi. Pridobili boste tako teoretično, kot praktično znanje.

 Za udeležbo na delavnici ni potrebno nobeno predznanje.

Delavnica bo potekala v manjši skupini.

Hitro se prijavite v zgornji obrazec in si zagotovite svoje mesto.

Vabljeni!