Skupinska regresija Spiritualno potovanje v Ljubljani 20.3.2019

Vabim vas na raziskovanje vaših preteklih življenj in sporočil, ki so za vas pomembna v tem življenju. Popotovanje s pomočjo regresije nas bo popeljalo tudi v spiritualni svet, ker boste lahko iskali odgovore pri vašem vodniku pa tudi zdravniku oziroma zdravilcu.

Z vami bom Boris Kunilo, certificiran izvajalec regresij v pretekla življenja in življenja med življenji. Izvajanja regresij sem se učil pri Janu Eriku Sidgelu in na Past Life Regression Academy pri Andy Tomlinsonu v Angliji. Seveda pa pri regresijah kombiniram pridobljeno znanje in izkušnje tudi iz uposabljanj pri Doreen Virtue s področja dela z angeli in na Hellinger Sciencia s področja družinskih in poslovnih postavitev.

Celotna delavnica bo trajala 2 uri, kjer boste v uvodnem delu izvedeli nekaj o regresijah, tako v pretekla življenja kot življenja med življenji. Izvedeli boste kaj lahko s pomočjo regresij spoznate in razrešite. V nadaljevanju vas bom vodil skozi proces sproščanja in povečanja osredotočenosti. Ogledali si boste pomembne dogodke v enem od vaših preteklih življenj in zaključek tega življenja. Dobili boste vpogled v naučene lekcije in pridobili pomembna sporočila kako ravnati sedaj v tem življenju. Nadaljevali bomo po poti duše v spiritualni svet in se tam vstavili na mestu ali dveh, kjer boste lahko zastavili kakšna vprašanja in dobili odgovore, se pogovorili z višjimi jazi oseb in podobno.

Cena delavnice je 33 eur.

Pripravljeni na potovanje v neznani svet se prijavite v obrazec na desni strani.

Po prijavi boste prejeli navodila za plačilo.

Dogodek bo potekal na lokaciji Trg komandanta Staneta 8 (poleg vhoda 12) v Ljubljani in sicer 20.3.2019 ob 18 uri.

Število oseb je omejeno na 12 oseb, zato vam svetujem čim prejšnjo prijavo in plačilo.

Veliko vode je preteklo od našega preteklega življenja, pa vendar so sporočila nam še vedno dostopna. Kaj se je zgodilo in kaj se lahko iz tega naučimo, razumemo zakaj se nam določene zadeve dogajajo v tem življenju in kako to spremeniti.

Prijavite se tukaj:

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, se strinjate s Politiko zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).*

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.