Spiritualna regresija

Kaj vse počnejo duše od zaključka enega preteklega življenja pa do rojstva v naslednjem življenju?
Njihovo potovanje se lahko začne s tem, da še malo ostanejo na zemlji in postorijo še kakšen opravek, obiščejo ali preverijo kako je z njenimi bližnjimi v zadnjem življenju, potem pa se “odpravijo” v spiritualni svet. Tam jih čaka kar nekaj postaj, ponavadi pa se začne z neke vrste karanteno, ki jo vsak doživi drugače, nato opravijo pogovore z vodnikom glede izkušenj v njihovem preteklem življenju in mogoče začrtajo smernice za novo reinkarnacijo. Pot jih nato vodi na srečanje z njihovo dušno skupino, kjer se ponavadi dobi razumevanje o dogovorih med posameznimi dušami, skupnih nalogah ali podobno. Dušnih skupin lahko imamo tudi več tako in vsaka ima nek drugi namen. V tem času se tudi že razkrije ali ima duša še kakšno misijo, kakšno nalogo, ki jo opravlja ločeno od siceršnjih učnih lekcij namenjenih rasti same duše. Svet starešin je naslednja postaja in ta je ponavadi polna novih spoznanj in pomaga pri razumevanju našega poslanstva, relacij učnih lekcij in nenazadnje usmeritve za naprej. Tukaj se lahko tudi izkristalizira kakšno poslanstvo imamo v tem življenju, zakaj se nam dogajajo zadeve v tem življenju in kako lahko gremo preko tega. Nato nas lahko čaka še nekaj postaj: obisk Akashi knjižnice, kjer lahko dostopamo do znanj in informacij, mesta za izbor telesa za naslednje življenje, kjer lahko da vidimo opcije, ki smo jih imeli za izbiro ali pa smo soočeni s tem, da neke izbire pravzaprav nismo imeli. Lahko obiščemo tudi neke vrste šolo, kjer se pripravimo na to, da bomo prepoznali člane naših dušnih skupin in reagirali na način, da ne bodo šli mimo nas. Pot duše se zaključi z združitvijo še nerojenega otroka v naslednjem življenju. Po izkušnjah v trebuhu matere se potovanje duše zaključi z rojstvom in občuti kako je bilo tik pred porodom, do trenutka, ko ste položeni v objem mame. Seveda pa se lahko izkoristi globoki trans za ponovni obisk sveta starešin, da se pridobi še nekaj odgovorov, ki se jih pripravi vnaprej.
S spiritualno regresijo lahko izveste kako je potovala vaša duša od zadnjega življenja pa do rojstva v tem življenju, si razjasnite zakaj se vam določene zadeve v tem življenju dogajajo ter kakšne imate povezave in dogovore s svojimi bližnjimi.
Spiritualna regresija se izvaja v stanju globoke sproščenosti. Traja okoli 4 ure. Prejmete tudi posnetek regresije.

Pred izvedbo spiritualne regresije je priporočljivo izvesti klasično regresijo, s katero se lahko razrešijo določene nerazrešene situacije in s tem zagotovi nemoten potek spiritualne regresije.