Hipnoza

Hipnoza

KAJ JE HIPNOZA?

Hipnoza je tehnika, s katero dosežemo, da gremo v stanje globoke sproščenosti in močne osredotočenosti. V tem stanju smo dovzetni za sprejemanje sugestij in sporočil. Prav tako lahko odpravljamo oziroma brišemo negativne vzorce in jih zamenjamo s pozitivnimi vzorci.

V hipnotičnem stanju smo ves čas prisotni in imamo popolno kontrolo nad dogajanjem okoli nas. Sprejemamo samo tiste sugestije in informacije, ki jih zavestno hočemo spremeniti, a jih zaradi naših močnih navad in vzorcev težje določimo in spremenimo. (Včasih svojim odzivom sploh ne damo pozornosti, in vedno ponavljamo ene in iste stvari, ki nam povzročajo neprijetnosti.)

Za hipnozo lahko rečemo tudi, da je to samohipnoza, kjer hipnotizer samo pomaga in vodi posameznika v hipnotično stanje in nato s pomočjo različnih tehnik spreminja negativne zapise v podzavesti in jih nadomešča s pozitivnimi.

V osnovi je to stanje, ko smo izredno dovzetni za določena sporočila, ki bi jih drugače prezrli. Praksa pozna več tehnik hipnoze, saj se lahko izvede na več različnih načinov. Hipnoza, ki jo prakticiramo na Zavodu Razkritja, se odvija v budnem stanju globoke sproščenosti, ko je posameznik v stiku z lastno podzavestjo. V tem stanju je zmanjšana sprejemljivost za zunanje dražljaje in povečana za določene pojave ali vplive.  Gre za usmerjeno pozornost, ki je največkrat usmerjena na glas osebe, ki izvaja hipnozo.

V predhodnem intervjuju s klientom pridobimo vse potrebne informacije glede njegovih težav, ki bodo s pomočjo sugestij v hipnozi obravnavane in spremenile njihovo dojemanje.

STORITVE

Osebna hipnoza: Na podlagi pogovora se s klientom izvede prilagojena hipnoza glede na izpostavljeno problematiko. Potrebno je od 3 do 6 srečanj, med srečanji pa se vsakodnevno posluša posnetek hipnoze iz zadnjega srečanja za doseganje hitrejših rezultatov.

cena: 50€

Navodila za poslušanje posnetka hipnoze:

Hipnozo po prejemu posnetka poslušate najmanj 21 dni brez prekinitve, najbolje pred spanjem. Če med poslušanjem hipnoze zaspite, sugestije vseeno delujejo na poslušalca, saj zvok zaznavamo tudi med spanjem. Vsekakor pa ne smete posnete hipnoze poslušati med vožnjo avtomobila.

S HIPNOZO LAHKO POMAGAMO PRI (več s klikom na posamezno podčrtano alinejo):

Naročite se na hipnozo

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, se strinjate s Politiko zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).*

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.