URAN V BIKU RETROGRADNO 1.

Naročite Predvidevanje prihajajočih dogodkov za obdobje enega leta

Želite izvedeti kaj vam prinašajo tranziti in ostali astrološki dejavniki?

Bi bili radi dobro pripravljeni na razmere, ki vam jih prinaša prihodnje leto?

Vas zanima katera področja v vašem življenju bodo v naslednjem letu v ospredju?

Izpolnite spodnji obrazec in naročite Predvidevanje prihajajočih dogodkov za obdobje enega leta za 40€.

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, se strinjate s Politiko zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).*

Oglejte si politiko zasebnosti Zavoda Razkritja tukaj.

Že v torek 7. avgusta 2018 se bo Uran v biku aktivno začel obračati retrogradno. V retrogradnem gibanju bo vse do januarja 2019. Težko se bomo pripravili na vsa presenečenje in šoke, ki nam jih pripravlja. Ampak lahko pa se pripravimo na to, da bo vse mogoče. Uran v zemeljskem in fiksnem znamenju bo kar neizprosen. Odločilne bojo prve stopinje v vašem horoskopu, kamor se bo Uran naslonil in zahteval svoje. Zahteval bo spremembe, revolucije, ločitve, odločitve in tektonske premike. Morali bomo začeti spreminjati svoje navade, vzorce, tudi vrednote in prepričanja. Veste kaj se zgodi, ko se premakne zemlja? Ko se začne kotaliti skala?

Naj bodo to metafore za življenjske izkušnje. Na katerem področju v vašem življenju še posebno zaznavate nemir in utesnjenost? Boste uspeli narediti spremembo, ki jo od vas zahtevajo razmere?

Uran je planet revolucije in močnih ter mogočnih sprememb. In v teh dneh, ko bo stacionaren, bomo njegove silne zahteve zaznali prav vsi.  Te zgodbe izbrani izmed nas dobro poznamo, saj nas je na to opozoril že pred časom, zdaj pa bomo morali znova ozavestiti kaj je tisto, kar je dobro, da spremenimo in tako prekinemo z navadami, ki nam škodujejo. Zavedati se moramo, da se vse zgodi z razlogom. Vključno z izgubami in žalovanjem. Še prevečkrat smo v vlogi, ko si lastimo vse preveč stvari in tudi ljudi; posebno otrok in partnerjev. Uranova naloga je, da nam pomaga narediti ta rez in tako omogoči svobodo ter naredi prostor za enakost in drugačnost hkrati.

Ali ste že začeli reciklirati?  Tudi to je ena od nalog, ki jo bomo ponavljali in se je učili v času Uranove poti po znamenju bika. Ko bo Uran v fazi retrogradnega gibanja bomo to še toliko bolj ozaveščali in prepoznavali vrednost ponovne uporabe. Veliko teh idej lahko že spremljamo na socialnih omrežjih in drugih medijih, ki nas obveščajo, da je treba poskrbeti za svoj prostor na tem svetu, saj bomo le tako sebi zagotovili kakovostnejše bivanje in življenje.

Kako pa lahko reciklirate svoje osebno življenje? To bo projekt, ki se ga bomo učili v Uranovi retrogradni fazi. Kaj in kje ponavljate ene in iste napake in se sprašujete, kako se vam to lahko vedno dogaja? Sebe spremeniti je ena najzahtevnejših nalog. Ne samo Uran, retrogradna sta tudi osebna planeta Merkur in Mars. Retrogradnost nam kaže tudi Saturn in prav tako Neptun in Pluton. 6 retrogradnih planetov nam kaže pot in način, ki naj ga upoštevamo. Biti v sebi in poslušati svoj notranji glas, ki nam prav kriči ˝TOLE˝. Slišati in opaziti vsako malenkost v tem kaosu ni enostavno. Treba je biti že zelo izvežban, da se uspemo zbrati in ugotovimo, kaj je tisto, kar je resnično pomembno. Ampak imeli bomo še veliko priložnosti in veliko vaj nas še čaka, ki jih bomo reševali v skladu s svojo notranjo  naravo in  svojim izvornim načinom bivanja, ki je edini, ki ga poznamo. Ko bo čas za to, bomo naredili, kar se nam zdi vredno in kar je v danem trenutku za nas najboljše.

Napisala astrologinja Špela Plemelj